Plesen na tonovanych stenach

Dobry den, vlastnim rohovy byt zo severnej strany. A po rekonstrukcii sa objavaila plesen na farebnych stenach. (plavajuce podlahy, stierky stukove). Problem je aj v ostatnych miestostiach okrem kuchyne ktora bola rekonstruovana skor. Tak isto aj plastove okna boli osaden ovela skor. Plesen sa opakuje periodicky pocas dazdivych dni alebo noci na jar alebo jesen (nie vykurovacie obdobie). Okrem teda stien ktore boli natrete bielou farbou. Panelak nieje zatepleny. Vlhkost som este nemeral. Vetranim si velmi nepomozem. Nemozem mat celu noc otvorene okno. Na plastovych oknach su roletky. Po vytiahnuti byvaju zarosene. Ma prosim niekto skusenosti ako na to? Co mohlo byt zle pocas rekonstrukcie?
Odpovedať
Omeranie vlhkosti je prvy krok pri takomto probleme. Podla popisu mi to pride, ze zrejme nie je vsetko este dokonale uschnute a steny maju stale v sebe vela vlhkosti.
Odpovedať
Ja si myslim, ze by to mohlo byt tym, ze ta farba je umyvatena. Toto sme mavali aj my. Pod plafonom bol biely pas z ineho typu farby a pod tym umyvatelna farba. A splesnivela nam len ta umyvatelna farba. Ta biela ostala sucha.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?