Panelakovy byt - Pivnica

Ahoj vsetci. Nakolko v bytovom dome su spolocne priestory prenajate jednej nemenovanej spolocnosti a cakame prirastok do rodiny, tak ma napadlo skladovat veci ako bicykle a ine detske rarohy ;-) v pivnici. Nakolko vsetci z nas vedia ako su tieto pivnice bezpecne, rozmyslal som nad nejakym typom zabezpecenia, ako vymurovanie a podobne. Nemate niekto s tymto skusenosti? Nejake birokraticke postupy a podobne? Dakujem pekne za Vase namety.
Odpovedať
protiotazka je ci by investicia sa rentovala, t.j. ci by to stalo za tie haraburdy ktore tam budu uskladnene. Skor by som uzavrel poistku na nejaku mensiu sumu co by vykryla evtl. kradez bicyklov, dal tam riadny zamok, ak by bolo nieco odcudzene z uzamknutych priestorov poistka by to mala vykryt.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Skús pozrieť Adlo, tam majú pivnice.Ja tiež rozmýšlam čo sňou...
Odpovedať
Dobrá rada,to Adlo.Načo murovať,firma Ti urobí oceľové steny,podľa obrázkov je tam aj bod do zeme,určite je tam aj dobrý zámok.A máš tam aj záruky pre poisťovňu keby niečo.
Odpovedať
V našom paneláku už sme dvaja susedia vymenili laťkové dvere na pivnici za kovové bezpečnostné pivničné dvere s kovovou nadstavbou nad dverami. Vyzerá to veľmi dobre a je to bezpečné..
Odpovedať
mam murovanu pivnicu kde mam bicykle. musim prekonat 3 mrezove dvere a 6 zamkov, tam sa o ne nebojim :-) takze ja osobne by som do pivnice az tolko neinvestovala, mne staci aj toto.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?