Názory na kúpu bytu na Bieloruskej v Podunajských Biskupiciach

Ahojte chcela by som poznať názor na kúpu bytu na Bieloruskej ulici v Podunajských Biskupiciach. Polovica nám to schvaľuje a druhá polovica neskutočne frfle, že sú tam asociáli a feťáci. My keď sme tam prvýkrat išli, my sme boli unesení, nevidela som ani Pentagón. Ale vraj sme od neho 1kilometer. Je to až také hrozné, myslíte, že budeme mať problémy, keď máme aj dve malé deti? :-(
Odpovedať
Podunajske pre mna nikdy ked sa vam tam paci tak neni co riesit
Odpovedať
Byvala som na Bieloruskej, Pentagon je priamo oproti cez ihrisko. kilometer to urcite nieje, isto menej. Dnes by som si vybrala inu lokalitu,alebo aspon ulicu. Niesu to Podunajske B. ale Medzijarky,ason ked sme tam byvali tak to tak bolo.
Odpovedať
Znami co tam byvaju mi tvrdia pokial nebyvas priamo v pentagone tak je to ok. je jasne ale ze tam stretnes na ulici a pri obchodoch viac cigosov ako niekde trochu dalej. ja byvam teda o kus dalej a po asocialoch ani stopy. skuste hladat trosku dalej od pentagonu.
Odpovedať
Tiez osobne by som do Podunajskych neisla. Ale ti, co tam byvaju, sa stazuju len na problemy s parkovanim a zapchy smerom do mesta. Inak OK.
Odpovedať
Profilova fotka
Do Podunajských Biskupíc by som nešla už len kvôli nekvalitnému ovdušiu, nech je tam cena bytov akákoľvek :-|
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?