Názor

Čo si myslíte o tejto vizualizácii? Čo by ste zmenili? (poznámka – okrem podlahy, tá je už kúpená a položená)
Odpovedať
Profilova fotka
Jaj, ja by som vsetko nechala ale tu podlahu fakt nie. Sorry, viem ze je uz kupena. Len taky vzor vas vyrazne obmedzi pri dalsom vybere ak to nema byt kikiriki.
Odpovedať
podlahu..., ostatné je OK :-)
Odpovedať
mozno ten stlop s hodinami ak nemea inu funkciu, zmesuje priestor
Odpovedať
ak to dobre vidím, tak tam je zrkadlo na stene pri kuchynskom stole? Ak áno, tak to nie je až taký dobrý nápad.. opierať sa tam by mi vadilo - z bezpečnostného hľadiska. stoličky by mohli byť aj čierne,.. alebo stolík.. nejaký akcent mi tam chýba :)
Odpovedať
možno čosi také? http://www.zuca.co.nz/uploads/images/... možno v bielom.. alebo kombinácia :) http://store.cdn.grabone.com/goimage/... napr. tu ju predávajú http://www.design-shop.sk/dizajnerska...
Odpovedať
Profilova fotka
@jeane78 Sice sa mi podlaha nepaci, po chvili sa ten dekor "okuka" ale keby sa teoreticky rozhodnem pre taku, tak by som steny vymalovala na bud bezovo alebo bledo zelene, proste trochu to ozivila, biela je strasne sterilna v tomto pripade. Konferencny stolik aj gauc by som vybrala uplne iny, hlavne farbu gaucu, ked si predstavim bledo bezovu stenu gauc by som dala tmavo hnedy. Na moj vkus je tam vela policiek, moc to tam komplikuju. Ked uz stlp, tak bez tych dolnych policiek. Ale to je moj nazor, kazdemu sa paci nieco ine :)
Odpovedať
alebo možno len vymeniť stolík za nejaký takýto https://www.designoutlet.sk/konferenc... + menila by som doplnky podľa nálady.. ročného obdobia a pod.. môže to hrať farbami vankúšov, vystaveného riadu alebo dekorácií.. prípadne závesy.. :) neutrálne ladený interiér je podľa mňa tá najlepšia voľba :) keď chceš zmeniť atmosféru, tak ťa to stojí dosť málo ;)
Odpovedať
Viem ze podlaha je ale tu by som fakt vymenila. Podla mna je to strasna podlaha... ale ok kazdemu sa nieco ine paci. Ostatne nedala by som urcite tolko policiek moc prespekulovane nedkor ak to zaukladas bude to moc. A tiez by som zmenila inu sedacku a stolik
Odpovedať
Profilova fotka
Zasa neprehanajte s tou podlahou, nie je to az take strasne a daju sa veci tam zladit, aby to bolo OK pre mna je napr ovela skaredsie toto - modra brana a dvere v takom tehlovom dome, to uz je cisty gyc - http://www.modrastrecha.sk/blog/meama...
Odpovedať
Mne sa tiez nepaci podlaha, ale kedze uz je, tak ok. Okrem toho na moj vkus vela policiek. Mas konkretne dovod, preco ich chces tolko? Ak je to vsetko len na dekoracie, tak to je len kopa miesta na sadanie prachu. Tu na knihy beriem, ta sa zide. A este, preco su tam dva stoly so stolickami? Nestaci jeden a ked tak radsej vacsi?
Odpovedať
ako uz je pisane, podlaha-uff tieto tahaju oci,rozbijaju interier. stolik vysoky, sedacka-ak sa dobre na nej sedi OK, a polic menej-vies ci ej tam prachu?
Odpovedať
Ďakujem za príspevky, či už pozitívne alebo negatívne  Takže idem ešte popracovať na inej vizualizácii.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Odporúčam zvážiť napríklad farebné osvieženie. Do priestoru obývačky by sa možno hodilo niekoľko farebných, ale aj tmavých / hnedých prvkov. Určite by som odporučil poradiť sa s bytovým architektom, ktorý má prehľad o farbách, prvkoch a funkciách v danej miestnosti. Prípadne sa môžete inšpirovať severským štýlom, v ktorom sú jasné farby a jednoduché vzory. Píšeme o tom na našom blogu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?