Nadstavba na bytovom dome

Profilova fotka
aky mate nazor na nadstavby na bytovych domoch? Byvam v dvojpodlaznej bytovke, kde je 6 bytov, bytovka ma rovnu strechu na ktorej by bolo mozne postavit dalsie poschodie, resp. 2 s moznostou vystavby dvoch mezonetovych bytov. Celkom zaujimave riesenie... Aky mate nazor na taketo byvanie? Mate s tym niekto skusenosti? Co vsetko si takato stavba vyzaduje? Ake to ma vyhody/nevyhody oproti byvani v dome/byte?
Odpovedať
@ivuska9235 to by aj mna zaujimalo, hlavne ake papierovacky su s tym
Odpovedať
Profilova fotka
presne presne... skoda len ze sa nikto nepripaja k diskusii :-p
Odpovedať
Mi máme rovnú strechu na 8 poschodovom paneláku. Tí z posledného chcú novú strechu. Všetkým by sa viac pozdávalo urobiť tam byty. Zostalo to však stáť na tom, že by tie byty boli ťažko predajné, respektíve by investícia bola vyššia vzhľadom k schodisku a výťahu. Len toľko, zatiaľ to ostalo otvorené. Najreálnejše by bolo urobiť rozpočet a nájsť investorov, ktorý si to zaplatia a budú užívať. Ak by to financoval panelák, bolo by tam zvýšené riziko nepredaja bytov.
Odpovedať
nedavno bola v televizii relacia, v ktorej ukazovali pripad zo Slovenska. Firma ktora robila nadstavbu skrachovala, stavba zostala nedokoncena, nadstavene dve poschodia bez strechy, voda tecie do vsetky bytov, bytovka splesnena, zdevastovana, nepredajne byty.
Odpovedať
Profilova fotka
@michallestinsky ti z posledneho chcu novu strechu??? hadam vsetci ju potrebuju, nie??? toto milujem... akoby sa problem strechy tykal iba tych, co byvaju na samom vrchu... ]-( ]-( ]-( @g_ame suhlas.... aj takto to moze dopadnut....
Odpovedať
ak nemate aspon predbezne kupcov, tak ani nezacinat stavat. ak je to vychytena lokalita a ste ochotni to postavit bez zisku, resp. s minimalnym ziskom, tak mozno hej, ale skor radim ani nezacinat bez jasnych zaujemcov (zazmluvnenych zmluvami o buducej zmluve)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?