Nadstavba BA Ruzinov Rumancekova

Dobry den, pytam sa na Vas nazor, mozno su tu niektory od stavbarskeho fachu. Riesim ci kupit byt v panelovom dome z 60,70 tych rokov. Povodne prizemie s tromi nadzemnymi podlaziami, V roku 2012 bola dokoncena a skolaudovana trojpodlazna Ytong nadstavba, takze dom ma teraz 6 nadzemnych podlazi. Investor nadstavby rekonstruoval vchody, zateplil bytovy dom a vybudoval vytah a za to mu bolo umoznene spravit nadstavbu a predavat byty. Byt ktory mozem kupit je na tretom poschodi - posledne poschodie povodneho panelaku. V byte je v chodbe viditelne zatecenie velkosti 1m2, olupana omietka a v spalni sa je 5cm2 olupana omietka tiez. Kupili by ste tento byt? Nehrozi tam porusenie statiky? Web projektu : http://ncd.sk/rumancekova/index.php?p... Architekti : http://www.mvarchitecture.sk/rumancek...
Odpovedať
@vikt0r "Nehrozi tam porusenie statiky?" - no, ak má niekto na modrej streche vešteckú guľu, tak ti možno povie. Inak vyjadriť sa k statike domu na základe jedného príspevku cez internet by bolo dosť odvážne. Olúpaná omietka - ukáž mi byt, kde nie je olúpaná omietka. Zatečenie - pýtal si sa majiteľa, prečo je to tam zatečené? Bol si u správcu sa informovať na stav bytovky? Správca má prehľad všetkých realizovaných aj plánovaných opráv. Možno to zatieklo od susedovej práčky.
Odpovedať
podla majitelky a susedov to zatielko pri realizacii zaciatku nadstavby ked odkryli strechu, vydatne prsalo a nasledne to zatieklo. co je ale uz 5 a pol roka. a stale sa to prejavuje, to je mi zvlastne.
Odpovedať
@vikt0r Po toľlých rokoch tam fľak môže byť, ale nie mokrý. Ak je mokrý, tak príčina je niekde inde.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň pán @vikt0r v takýchto prípadoch úplne najlepšie pomôže pri Vašom rozhodovaní pozvať si do bytu stavebného inžiniera, ktorý si na mieste vie všimnúť aj viac detailov, ktoré mohli Vášmu oku uniknúť V prípade záujmu mi napíšte správu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?