Na ktorom sídlisku v Žiline kúpiť byt?

Ahojte, prednedávnom sme sa rozhodovali, či ísť do bytovej novostavby alebo kupovať starší panelákový byt, a napokon padlo rozhodnutie pre druhú možnosť. Toto rozhodnutie však prináša novú otázku - na ktorom sídlisku sa usadiť? Ja osobne pochádzam zo Soliniek, a bola som tam celkom spokojná. Iné sídliská však veľmi nepoznám. Ako sa býva na Vlčincoch, na Hájiku, na Hlinách? V čom sú výhody a nevýhody týchto častí? Jediné, čo viem, a je všeobecne známe, sú diviaky na Hájiku... Ak tam bývate, s čím ste spokojní/nespokojní?
Odpovedať
Na Hájiku nieje naozaj nič dobré. Všetko je buď hore alebo dole kopcom. Nemáš tu ihriská pre deti ani parkovacie miesta a k tomu obrovský kostol :-| a množstvo krčiem. Diviaky sú naozaj ten najmenší problém, ktorý táto mestská časť má. Ako som napísal. Hájik rašej nie.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@evening_star ahoj, tak ako ste sa nakoniec rozhodli? kde bývate?
Odpovedať
@barus77 Ahoj, nakoniec sú to Solinky, ale až teraz sme natrafili na ten "náš" byt, tak ho máme práve zarezervovaný a vybavujeme úver.
Odpovedať
@evening_star tak super, my sme tiež skončili na solinkách, aj keď sme zvažovali aj hliny a vlčince... vzhľadom na našu prácu, rodičov,, potreby atď boli solinky ku všetkému najbližšie :) je to byt cez realitku? možno sme sa aj my naň boli pozrieť, tiež sme len pred 2 týždňami kúpili :)
Odpovedať
@barus77 Presne aj u nás to bolo najlepšie kvôli práci aj rodičom. My máme štvorizbák, nie je to cez realitku.
Odpovedať
Profilova fotka
@ladislavkucharik žeby neprofesionálny profesionál? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@evening_star jadnoznačne hliny VIII pre deti perfektné kusok do mesta ozaj senzi bývanie
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?