Montaž stropného sušiaku na balkón

Ahojte..... Máme zateplený panelák, a chcel by som na strop namontovať stropný sušiak na prádlo......vraj na to treba špeciálne hmoždiny.... Viem, že to ale nemáme zateplnené polystyrénom, je to bude sklenná, aleob minerálna vata. Takže sa musí ísť riadne do panelu, aby to tú váhu cca 6gk mokrého prádla v pohode udržalo. DIKES:
Odpovedať
Znicit uz zateplenu stenu je hlupost a spravca to nemusi dovolit. Vhodnejsie je kupit stojaci susiak,mas bez problemov, je to estetickejsie a neznicis zateplenie.
Odpovedať
Profilova fotka
@viliammmmm áno,my sme ich kedysi kupovali v Baumaxe,tým spôsobom sa montuje aj satelit,určite niekto zo susedov mať bude,ták sa treba opýtať či má povolenie...čo teda pochybujem
Odpovedať
Plany poplach.... Napadlo ma poklopat po strope. A ten......nie je zatepleny..... Takze super...klasika...
Odpovedať
@viliammmmm a to mate zateplene aj stropy? to som este nevidela. ma to vobec zmysel na logii?
Odpovedať
Manillka....citaj .....presnejsie
Odpovedať
@viliammmmm aha :-D napisali sme to presne naraz, 12:41 to preto :-D ten koment tam predtym nebol
Odpovedať
My máme tiež zateplený aj strop na logii:) manžel mi tam namontoval stropný sušiak a viem , že tam dával dlhšie hmoždinky...
Odpovedať
Profilova fotka
@manilla manilla @viliammmmm a to mate zateplene aj stropy? to som este nevidela. ma to vobec zmysel na logii? ciastocny vyznam by to malo..ale musela by sa zateplit aj podlaha o poschodie vyssie.. co sa asi nerobi..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte, hladam sikovneho a spolahliveho cloveka z Nr, ktory by vedel namontovat stropny susiak do zateplenej lodgie. Vraj na to treba specialne ukotvenie, tak by bolo idealne keby mal na to aj vybavenie.Pre skuseneho majstra rychle peniaze, pre mna obrovska pomoc. Piste/odporucajte:) dakujem .
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Ahojte, potrebujem majstra na uchytenie stropných aj na stenu sušiakov na zateplených balkónoch v paneláku ( Vrbové). Ide asi o 20 balkónov. Treba vrtať do zateplených stropov (rebrovaných) cez OSB dosku do panelu a dať chemické kotvy.
Odpovedať
Vsak fasadne hmozdinky na zateplenie....take s tym tanierikom ja mam tak uchyteny susiak v stenach a drzi ako slak...len treba zmerat hrubku zateplenia.... V niektorych balkonovych systemoch sa zatepluju aj stropy je to normalka :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?