Máte pôdorys s rozmermi košického typu bytu?

Zdravim, nemate niekto podorys s rozmermi kosickeho typu bytu, kde dve velke izby su po stranach kuchyne a mala izba je hned pri vchodovych dverach?
Odpovedať
http://www.skyscrapercity.com/showthr... mozno najdes na tomto fore
Odpovedať
@strelnica ahoj, vyhladaj si na www.akebyty.sk . su tam rozne podorysy.
Odpovedať
Vdaka, nenasla som sice (ten prvy odkaz je na forum so 76 strankami, je tam toho strasne vela, ale je to velmi zaujimave!), ale uz ani nepotrebujeme, akurat dnes skoncila prestavba :) kazdopadne este raz dakujem!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
@everhard na stranke akebyty su niektore podorysy zvlastne, hlavne ten nasho bytu. Nafukli ho o dooost m2 :-N .
Odpovedať
@ramzesa aha :) ak je vola, treba im to nahlasit. urcite urobia korekciu, ak o tom budu vediet.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@strelnica ahoj...čítam že ste asi prerabali košický typ bytu..potrebovala by som poradiť ohľadom dispozície...nemožem poprosiť ako ste to nakoniec dispozične vyriešili?? :-) :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@strelnica Ahoj, neviem, ci je to este aktualne: http://podorys.tipp.sk/ http://www.tomaskazimir.eu/akt/post/k... Prave kupujeme kosicky 3-izbovy byt - 2 izby su 4,72 x 3,48, tretia je 3,50 x 3,50. Kuchyna bola mala, ale prestavali nam to tak, ze zmensili chodbu , kupelnu dali nalezato a tak kuchyna je obdlznik 2,83 x 3,47, okrem vyclenku do nej, kde musi ostat jadro. Balkon je 3,43 x 0,75 Pozdravujem :-)
Odpovedať
Dakujem :) No, uz je par rokov po rekonstrukcii :). Mame ale trochu iny typ kosickeho bytu, nez je ten na stranke http://www.tomaskazimir.eu/akt/post/k.... Velke izby nie su vedla seba, ale kazda je z inej strane kuchyne - na chodbe su ich dvere oproti sebe. Ta vasa rekonstrukcia znie tiez zaujimavo - neda sa poslat novy podorys? Pekny vecer.
Odpovedať
bohužiaľ nemám, ale ten čo má @strelnica je veľmi pekný.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?