Máte niekto stupačku v kuchyni?

Zdravím, možno to tu už bolo, ale ja si už naozaj neviem rady. Prerábame kuchynu, kde máme v rohu veľku stupačku po strop šírka 80, hlbka 66 cm. Chcela by som sa opytat ako by to bolo možné riešiť, celá je obalená plechovou skrinou. Máte niekto podobnu kuchynu, mohli by ste mi prosim poradit ako ste sa s tym popasovali? Ako to vyriešiť, aby to bolo funkcne a zamaskovane? Ďakujem. :-)
Odpovedať
@sisa91 ja budem mat 60 x 90, SDK, je v rohu. maskovat ju nebudem. kuchyna bude 2x L oproti sebe, cize G prerusene sachtou.
Odpovedať
Ak sa jedná o starší byt (viac ako 30 rokov) a stúpačky neboli (5-10 rokov dozadu) menené maskuj opatrne, lebo sa onedlho vymieňať budú a ak to urobíš nerozoberateľne budeš musieť búrať. Možno by pomohol nejaký drevený/imitácia obklad. Skrátka počítaj s tým, že raz príde tlupa a ty to budeš musieť na kompletnú výmenu sprístupniť na demontáž pôvodných a montáž nových rozvodov. Sú to spoločné časti domu a tie sú zo zákona čiastočným majetkom všetkých bytov v dome. Znamená kúsok každej rúry v každom byte patrí aj tebe a naopak.
Odpovedať
Sadrokartón, skrinka falošná, ktorá sa bude dať jednoducho von a pod. Prípad001 má pravdu.
Odpovedať
Dakujem za reakcie ano, dame sadrokarton a revizne dvierka 80x70 cm. Dakujem pekne za rady :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?