Malá predsieň v byte - ako ju zariadiť?

Ake máte predsiene v byte? Co by ste mi doporucili do tento malej chodby. Takto to vypada, uvažujem vymeniť a ísť až po vrch.
Odpovedať
1
2
Tu je foto.
Odpovedať
Profilova fotka
A čo by si na nej chcela zmeniť? Rozloženie skriniek alebo..
Odpovedať
Ja mám teraz o polovicu menšiu,je to adrenalín,keď sa s dvoma deťmi obuvame von😀😀 v dome bude rozhodne väčšia.čo tam chceš zmeniť? Podľa mňa je pekná,praktická,je tam vešiak aj uzavretá skrinka (aspoň sa mi zdá podľa fotky),aj sadnúť je kde v prípade núdze....mne sa to páči
Odpovedať
Neviem, či by som v nej niečo menil, keďže mi príde rozumne rozvrhnutá, čo sa nábytku týka..
Odpovedať
ja by som odtial vyhadzala tie neuzitocne lapace prachu , miesto obrazu dala vysoke uzke zrkadlo, kde sa clovek odkontroluje pred odchodom a nic dalsie by som neriesila. Snad jeden vesiak nizsie aby na neho aj deti dociahli
Odpovedať
Profilova fotka
@bianka... ved vyzeraju novo tie skrinky, ci to sa mi len cez fotku zda? No rozhodne ak sa rozhodnes menit, tak daj tu jednu skrinku az po vrh a nemaj tam zbytocne tie veci (mam na mysli lampas a ten kosik.
Odpovedať
Ja by som tam tiež nič nemenil, pokiaľ teda nechcete búrať a celkovo zväčšovať tú chodbu. Nie je to úplne najväčšia chodba ale ani najmenšia, obuť sa tam dá v pohode, skrinky máte podľa mňa riešené dobre
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa mňa je škoda nevyužiť celú výšku tej steny. Dal by som vstavanú skriňu, k tomu nejaký vešiak, treba využiť tú výšku a najvyššie môžeš mať sezónne veci :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ak potrebujes viac ulozneho priestoru, jedinou normalnou volbou je vstavana skrina. Ako to tak pozeram, ak by nebola moc hlboka v pohode by sa tam zmestila aostalo by ti tam aj dostatok miesta
Odpovedať
Profilova fotka
@bianka... zbytocne by ste vyhadzovali peniaze. Ta predsien je uplne v pohode. Splna vsetko co predsien splnat ma
Odpovedať
Profilova fotka
Pravdu? Vstavanu skrinu po vrch a co najdlhsiu. Mna tieto vesiaky nejako deptaju, vyvolavaju vo mne pocit, ze nie je upratane alebo akoby som to mal napisat.
Odpovedať
@tankeri spĺňať spĺňa, o to asi nejak nejde. asi to chce proste zmenu. ja by som osobne zvolil vstavanú skriňu. predsieň bude pôsobiť inak a hlavne získa viac úložného priestoru, o čo si myslím, že jej najviac ide
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Keď ide o zmenu predsieni, tak jednoznačne len vstavanú skriňu, kde budeš mať hneď aj botník. Iné tam nemáš čo riešiť!
Odpovedať
@tubletsky @bigmar @martin107 @teslik tak sme sa rozhodli, ze sa ide dat vstavane skrina. Ten vesiak kde su zakvacene bundy na mna posobi-tak rusivo neupratane...v jednom kridle budu topanky a v druhom bundy a plus ine vyuzitelne. Len co je velka nevyhoda hlbka vstavanej skrine nemoze byt 60 cm. Pretoze to by nebolo ok. Bude teda uzie ako sa tak budu dat kvackat bundy ?? Mate nejaky napad, mna napada ze jedine tak ako teraz |-| klasicky akosu v skrini je to nemozne, nieje priestor aj dvere potrebujem aby sa otvarali dokoran. A farbu?? Ist do bielej? Zrkadlo na nu nechem pri 2 detoch by ma porazilo. (na konci chodby mam vstavanu skrinu 2 kridla je biela)
Odpovedať
Profilova fotka
@bigmar no tak v tejto predsieni sa jedine da spravit zmena taka, ze sa daju vyrobit vstavane skrine. Inak si neviem predstavit ju zmenit. Ale uz pozeram, ze bianka sa rozhodla pre vstavane skrine, tak bude zmena dobra 8-) 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@bianka... Presne ako si napisala. Rovnako to posobi aj na mna. Radsej mat skrinu a vsetko v nej. Pride mi to praktickejsie riesenie, ktore bez pochyby odceni cela rodina.
Odpovedať
Profilova fotka
@bianka... a preco chces otvaracie kridla? Nebolo by lepsie ak by boli zasuvacie? Usetrila by si si dost miesta. Co sa tyka farby, tak ak mas aj inu skrinu na tej jednej chodbe v bielom, asi by som dala bielu aj tuto, nech k sebe ladia ;-)
Odpovedať
@bianka... mne sa to velmi paci, tak ako to je. Len zo skrine by som dala tie veci prec a namiesto obrazu uz spominane zrkadlo. Je to take utulne, ono tiez mi vadi, ked su na vesiakoch haldy bund, ale ked su tam jedna-dve, ako to mas na foto, tak je to v pohode.
Odpovedať
@bianka... no su take "vysuvy" alebo aj bez vysuvu taka tycka, vesala by si bundy rovnobezne zo stenou, neviem aka dlha by bola skrina, ale treba pocitat ze to zaberie cca 60 cm, ked je takto zavesena bunda.A ak bude hlbka nejakých 30 cm, zavesis na dlzku 60 cm maxmalne 3 bundy.
Odpovedať
Profilova fotka
@bianka... no mne sa najviac páči biela farba a ešte keď je lesklá tak o to je to lepšie! No ak chceš nejakú zmenu, tak skús tu bielu s nejakou inou farbou skombinovať aby to nevyznelo tak isto
Odpovedať
Profilova fotka
Máš to super, my to máme takto, oproti vešiak je veľké zrkadlo a vešiaky na kľúče. Ta nástenka pôjde preč, dám tam fotky, na skrinku pribudla misa + stojan na gumičky pre dievčatá. Nás je 5, nechcela som riešenie odkladania kabátov do veľkej skrine, ráno je frmol, nemáme čas aj na to, nám vyhovuje vešiak.Hore v skrinkách mame korčule napr. Dole aj ta zatvorená skrinka je ako botanika, tam mame odložené topánky inej sezóny. Ale botnik mame aj vonku na chodbe. Toto nám je málo.
Odpovedať
Ahoj, vstavana skrina je urcite najlepsia co sa tyka ulozneho priestoru. Aj my ju mame- ale nie rolldor, ale "normalne" otvaraciu, a bez uchytiek (len sa o ne stale niekto poskrabal)- cim sme usetrili priestor ktory treba na kolajnicky (cca 10 cm). Aj mne vadia tie povesane veci, ale treba mysliet na to, ze ked pridete zvonku mokri treba bundy niekam zavesit kym nevyschnu- my mame na stene oproti skrini male vesiaciky- ked netreba su prazdne, a neposobia rusivo. A kluce, ciapky apod. davame vsetko do skrine- mame tam vyhradeny priestor.
Odpovedať
@maminecka2 to áno, pokiaľ len uschnúť a tak, tak to je fajn, ale my tiež čo netreba na vešiaku ide radšej hneď do skrine aby to nejako nerušilo, aby to nepôsobilo neupratane ;-)
Odpovedať
na mna vsetky zavesene veci i obuv by posobili len rusivo,mame malu chodbu,v nej vstavanu skrinu,jedny dvere su komplet odhora dole zrkadlo a susenie?...hm.. ved nie je vzduchotesna,necham trosku poootvorene dvere a vsetko uschne ..zatiahnem a nic neposobi rusivo,ono to dobre vyzera,ked su nastajlovane veci na vesiakoch apod v casopisoch,ale real je iny,a skrina zhltne vsetok bordel a je v nej maxim.vyuzity priestor
Odpovedať
@radosal Ano, presne. U nas deti- skolkari a dokonca aj 20 mesacna, uz vedia kam s tym, len mokre vesaju na tie vesiaciky a ja to potom poschovavam. @maria123 Ak je jedna bunda, OK. Ale my sa nahrnieme naraz styria z vonku - bunky, oteplovaky, ciapky- vsetko mokre, to by sme uz do tej skrine naraz nemohli dat. Sice chvilu to tam mam rozvesane, ale potom schovam a je to pekne.
Odpovedať
@maminecka2 myslím, že super, že už deti si si takto naučila, u nás mne celkom trvalo, kým som si na to zvykol, ale teraz zase si už neviem predstaviť, že by sme to mali inak :-D :-D
Odpovedať
@radosal Deti to nastastie pochopili rychlo, len manzela musim neustale riesit za vsetko mozne x-)
Odpovedať
@maminecka2 to nie je jednoduché dospelého človeka takýmto veciam naučiť, mne to tiež trvalo ako som ti už písal, lebo zvyk je železná košeľa :-D
Odpovedať
@radosal Ved toto ;-) Teraz mame doma "sparadlovy" problem- vzdy ich da o policku nizsie ]-(
Odpovedať
Tak ako tá chodba vyzerá teraz mi príde, že celkom rozumne ste si to usporiadali. Jeidne keby si chcela viac úložného priestoru. Veľa robí i optický dojem z priestoru. Farby, svetlo atď. napr. tu http://www.extrabyvanie.sk/5-dobrych-... to máš tak nejako v skratke zhrnuté :)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?