Mala detska izba 2x4m

Ahojte, potrebovala by som poradiť ohľadom zariadenia detskej izby o rozmere 2x4 metre. Izba bude určená hlavne pre jedno dieťa (2rocne), druhé je este len na ceste. Potrebovala by som poradiť hlavne s nábytkom do malych priestorov. Časom tam bude krátku dobu aj druhé dieťa (pokiaľ sa neprestahujeme). Čiže uz teraz premýšľam skôr nad dvoma postelami (zasuvacimi?). Máte niekto nejaké skúsenosti prípadne kontakty na overené firmy, sukromnikov? Viem, že ten priestor je stiesneny, ale momentálne nie je na výber, takze prosím, zdržte sa komentárov. Prišla som si sem po dobre mienené rady. Ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Casom druhe dieta a uz teraz chces davat zasuvacie postele...? Trochu skoro, nie?
Odpovedať
dobre su tieto http://mvariant.sk/kategoria/postele/ vzdy dokupis potom nabytok do novej detskej,ked postel prestahujes.
Odpovedať
@madein1974 tak mne to nepríde tak veľmi skoro. Ale beriem to tak, že som sa nie úplne správne vyjadrila. Máme dvojizbový byt a keďže je druhé dieťa na ceste, premýšľam, ako izbu co najefektívnejšie využiť. A teda som napísala, že izba bude hlavne pre jedno dieťa, ale pokiaľ to nebude fungovať ako je v pláne, je možné, že muž bude spavat s malou v tej malej izbe...aj z toho dôvodu premýšľam nad vysuvacou posteľou. @atlaska ďakujem, idem to hneď mrknut ;-)
Odpovedať
@hana0512 vôbec to neries tu ma kazdy asi haciendu... kde len WCko ma 6x5m... ja mam detsku 2,7x4,2m a vosli mi tam postele 1x 90na 200 ( 10rocna), 1x 70na160 ( 3rocna), pisaci stol, skrine a aj priestor na hranie... clovek sa narozmysla ale da sa to. men osobne velmi pomohla skratena dlzka postele , a ak to beries ako nudzovku asi by som dala detsku mensiu postel a k tomu rozkladacie kreslo na spanie ( nudzovo pre manzela)
Odpovedať
Profilova fotka
@madein1974 nie casom, uz je tehotna.pise , ze 2. dieta je uz na ceste :) @hana0512 podla mna sa to da zariadit. celkom fajn je mat postel na sirku izby 2m a druhu dat na nu kolmo o niec vyssie na sposob poschodovej.alebo teda vysuvaci rozkladaci "perinak" ako druhe ložko, ale rozhodne na sirku izby 2m, nie pozdlž dlhsej steny.. Aj keby mala byt postel pod oknom.. Nasi maju takuto malu jednu izbicku, mali tam postel aj na sirku aj na dlzku a ovela viac priestoru tam bolo, ked bola postel na kratkej stene... na dlhej stene potom zostane priesto na skrinu, stolik a pod.. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@eeffka my mame kupelnu 2,7 x4,5m a je to veru obrovsky priestor, fakt v pohode zariaditelna izba by to bola :) aj na dve postele :) Na kupelnu je to až moc.. druhýkrát by som z nej uz spravila radsej dve :)
Odpovedať
Pekny vecer, my mame presne taku detsku izbu, dokonca len 198x400 cm a v pohode sme ju zariadili, syn ju zboznuje a vobec sa mu nezda mala http://www.modrastrecha.sk/blog/alex4... :-)
Odpovedať
Postel tuto: http://www.kika.com/sk/katalog/m/span... Maju k nej aj zabranu aby dieta nespadlo
Odpovedať
Profilova fotka
ono ťažko radiť, keď si nedala pôdorys, ako máš osadené dvere a okno..
Odpovedať
@alex40 V prvním bydlení jsme z nouze rozdělili velikou kuchyň na dvě místnosti - kuchyň a pokojík, který měl rozměr 195x400. Nemohlo se to v plánech nazývat pokoj - nejmenší rozměr pole ČSN je 8 m2, musela to být komora. :-D Nechápu, že se to tak běžně staví, ale vy jste se s tím popasovali náramně. Pokojík je nádherný, fakt super. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som ti poradila postel pre dieta tuto http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro... a pre manzela roztahovaci gauc http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro... - kde by podla mna mohli casom spinkat aj 2 deticky, docasne.....pripadne jedno a druhe v tej posteli..... gauc mame pre navstevy a velka spokojnost, da sa na tom spat, pripadne na nom spim ja alebo MM, ked je vacsi syn chory :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
@hana0512 odporúčal by som inšpirovať sa severským dizajnom, konkrétne možnosti vás možno napadnú pri prezeraní nápadov zariadených detských izieb. My ako developer sme založili blog, kde prinášame tipy na severský štýl bývania, môžeš pozrieť na našom webe. Možno tam nájdete aspoň menšiu inšpiráciu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja čoskoro idem prerábať 2-izbový byt. Keďže syn potrebuje svoju izbu, rozhodli sme sa tak, že z pôvodnej kuchyne urobíme detskú izbu a kuchyňa bude čiastočne spojená s obývačkou. Dá sa to celkom dobre vyriešiť. Ale nová izbička (pôvodná kuchyňa) bude mať len 3,1 x 2,1 m. Okno je umiestnené na dlhšej stene. Obávam sa toho, že to bude dosť maličké, ale ako som videla, nie som jediná, ktorá nemá haciendu a snaží sa aj z malého priestoru urobiť niečo efektívne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?