Ľudia vo vchode prerábajú bez oznamov

Dobrý deň, prosím o odpovede, lebo chcem vedieť či aj vy máte takých neinteligentných ľudí vo vchode, ktorí si prerábajú, vŕtajú ako chú ,kedy chcú bez oznamov, bez upozornení, alebo to tak bez poriadku funguje len u nás v bytovke v našom vchode?
Odpovedať
@pantvaroh nikto nema povinnost spolubyvajucim oznamovat, ze bude prerabat. Ak ma papiere v poriadku, dodrziava nocny klud tak spravil vsetko co mu zakon kaze. Sice slusnost kaze vycapit aspon ospravedlnenie za sposobene nepohodlie pre ostatných majitelov bytov ale nie je to vymahatelne. Ak mas istotu, ze robia stavebne zasahy bez ohlasky na SU a suhlasu spolocenstva alebo spravcu, mozes ich nahlasit ale teda ak potrebujem navrtat par dier do panelu, tak nebudem to oznamovat nikomu.
Odpovedať
Profilova fotka
Je to slusne vycapit papier, ale neni to povinnost. Kamoska sa tiez rozculovala, najma kvoli tomu, ze maju malu dceru, lebo akurat na obed ona chodi spat a vo vchode najviac vtedy makali, tak zacala chodit k svokrovcom ju davat spat, ale nemala v konecnom dosledku sa preco zlostit, nic zle neurobili :-)
Odpovedať
legenda hovorí že steny v bytovkách sú najmäkšie v nedeľu do 8:00 , preto je to najlepší čas na vŕtanie
Odpovedať
Profilova fotka
@robertobb :-D
Odpovedať
@pantvaroh nastastie sme s tymto nikdy nemali problem. Nasi susedia vzdy vylepili oznam, ze sa bude konat rekonstrukcia a dali presne aj casy a termin do kedy bude prerabka trvat. Myslim, ze to slusnost kaze!
Odpovedať
áno však práve myslím to čo píšem nejde o nejaký zákon, ale o slušnosť, inteligencia, ohľaduplnosť voči ostatným, dať vedieť, paradoxne u nás to robia buď tí starí čo tu bývajú už bezmála 40 rokov alebo čerstvo noví. Nejde tak o nás ale o naše malé dieťa, dole sme dali oznam máme malé dieťa ak vrtate, prerábate dajte vediet. Ale inteligencia niektorých je na mínuse.
Odpovedať
Profilova fotka
@pantvaroh Ako že čo s tým má Tvoje malé dieťa? Keď vyvesia oznam, že prerábajú, tak Tvoje malé dieťa bude kľudne spať, lebo je to vyvesené vo vchode? Podľa mňa úplne zbytočná téma, lebo všetci vieme, že nočný kľud je od 22,00 do 06,00 hod. a na tom nezmeníš nič ani Ty, ani Tvoje malé dieťa, lebo pre všetkých platí zákon rovnako. To, že je to vec slušnosti, to je druhá vec. Ak by prišlo k nejakému konfliktu, ktorý by sa riešil na komisii pre občianske spolunažívanie, prípadne až pred súdom, tak si buď istý, že sa bude rozhodovať podľa zákona a nie podľa slušnosti, prípadne Tvojho priania. :-)
Odpovedať
@pantvaroh dalsi sused da dole, ze robi nocne a potrebuje sa vyspat, tak mu treba dat vediet kedy sa bude vrtat. Dalsia pani suseda chce pozerat turecku telenovelu tak chce klud... A kedy ti chudaci budu robit? Vsak si platia majstrov pre to aby robili a nie aby vysedavali pri kave a cakali kym sa kto vyspi... Kym neporusuju zakon nic s tym nenarobis. Ci mas predstavu, ze ked budu vrtat najprv sa k vam pridu spytat, ci vase dieta nespi? Ako ja chapem, ze ste z toho dietata celi vyvaleni, aj chapam, ze nevyspate dieta je skoro to najhorsie co cloveka moze postretnut ale aj prerabka bytu tiez nie je ziadna prechadzlka ruzovou zahradou a kazdy to chce mat z krku co najskor. A cim skor to spravia, tym skor budete mat pokoj
Odpovedať
My ked sme prerabali poveda som susedom ze ideme prerabat a ze neviem kolko to bude trvat a ziadne oznamy. Zbijacka tu buchala este o pol10 vecer 🤗 a nikto nic nepovedal v ramci dobrych susedckych vztahov.
Odpovedať
@bracho90 No neviem, ci to bol skutocny dovod, preco nikto jic nepovedal..
Odpovedať
@kejsix tak iny dovod neviem :-) :-) Jednoducho som povedal ze ideme prerabat a budem to robit vecsinou po fajrontoch a neviem kolko to bude trvat. Ked sme ukladali plavacku tak o poolnoci som pilil s vypilovackou :-D
Odpovedať
@bracho90 Tak to si hrdina.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@kejsix ci aky dovod si myslel? :-D
Odpovedať
@kejsix tak byvame v bytovke a su tu dost hrube steny - 60 ky 😁 A ked potrebujem nieco spravit tak sa nebudem prisposobovat susedom,chodim do roboty a inak sa to nedalo. Susedia su v pohode,chodili mi sem aj pomahat 😂
Odpovedať
@bracho90 Ked niekto nieje schopny si zobrat dovolenku a robit bordel cez den ked je vacsina ludi v praci ale miesto toho "po fajronte" otravuje ostatnych dobre ze nie do polnoci, tak je to kreten a bezohladny chudak . A ostatni sa zmierili s tym, ze to je dan za byvanie v byte a nema zmysel to dalej riesit.
Odpovedať
@kejsix robim u svokra v servise-pneuservise a cez sezonu ked sa prezuva si nebudem brat volno ked je najvecsia ryza 👌
Odpovedať
@bracho90 Mne to je u prdele, kvôli "ľuďom" ako si Ty som postavil dom a zbavil sa bytu. Ako to tu čítam, lepšie rozhodnutie som v živote spraviť nemohol.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@kejsix dom je dom to jasne. Ale hadam som si nemal na kompletnu prerabku brat dovolenku kde ty zijes. Jednoducho som nahlasil prerabku a keby niekomu vadilo kludne som povedal nech zaklopu. V mojom vchode su male deti neni a nocny klud je od 22 00. A ked som finisoval tak 2 dni som tam skoro non stop robil,ale to uz boli take tichsie roboty. Az nato ze sem tam som potreboval odrezat plavacku 👍
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@kejsix skoda reci stebou. Prajem pekny vecer :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@pantvaroh vsade niekto vrta bucha kycha dupe nadava krici bije sa klepe rezne trieska dverami pribija obrazy meni garnize kachlickuje brusi parkety... Ja pocuvam uz 16 rokov nad hlavou v noci dupanie suseda v noci myslim o jednej druhej tretej a trva to hodinku dve doteraz neviem preco to robi prve roky sme sa aj stazovali nech to nerobia bohuzial nijako to neprestalo a uz neotvoria ani dvere deje sa to DENNE len ked su na dovolenke tak je tam ticho fakt by som rada vedela z akeho dovodu to robi aby som to pochopila je to ako ked davaju v telke tie folklorne slavnosti z vychodnej ak si to vies predstavit ked tancuju dupany tanec v cizmach... Tak tak.
Odpovedať
@pantvaroh kiezby len prerabky...ked sa ti do vchodu nastahuju onakvejsi ludia, to az potom zistis, co je to "peklo".. Ludia bezne prerabju, zveladuju si majetok, ako uz bolo povedane, je stanoveny nocny pokoj. smolu maju ludia po nocnych.zial, byvanie v byte prinasa tieto negativa, ved na rusenie pokoja v lete staci jeden bulo pod oknom v aute s vypeckovanou hudbou a cely barak je na nohach...
Odpovedať
@pantvaroh teraz sa spytam inac. Vy ste mladi, zrejme ste sa do bytu stahovali pred nedavnom, mozno ste ho kupili prerobeny, mozno ste prerabali, mozno vas prerabka este len caka. Myslis, ze z prerabky vaseho bytu boli (alebo este len budu susedia stastni. riesili ste pri nej, ze niekto sa potrebuje vyspat? Riesili ste, ze prach z vasej stavby mal kazdy v byte? Chodli ste sa po x bytoch pytat ci mozte buchst, rezar, vrtat? Nas je vo vchode 16 bytov, niektore prerobene na komplet, niektore ciastocne, niektore vobec, niektore uz isli do druheho kola. Niektori susedia vycapili na vytah cedulu s ospravedlnenim, jeden len kopiu ohlasky, boli taki co dosli osobne aj taki co sa na to vykaslali a ani bordel zo schodista nespratali, ale vsetko oproti tomu je ako prd do Sumavy ked to porovnam s obdobim, ked cele dni, noci, tyzdne, mesiace, roky hucal metal od susedovych postpubertalnych vyrastkov. Alkoholicke excesy ich otca nam vtedy prisli ako mile spestranie vecerov. Takze dskuj bohu kym je to len priklepovka cez den, co vam rusi pokoj na spanok
Odpovedať
@robertobb :-D
Odpovedať
@bracho90 ..Podľa Teba tichšia robota bolo pílenie plávačky okolo polnoci ??? No čo sa človek nedozvie :-(
Odpovedať
@technik007 to netvrdim,ale mam fakt dobrych susedov,mame dobre vztahy,a sem tam si dame pivko. Takze myslim si ze sme kamarati.
Odpovedať
@bracho90 ty radsej ani nechci vediet co si o tim mysleli zeny tvojich pivnokamaratovych susedov...
Odpovedať
@bracho90 najvacsia sezona na pneu je jar jesen, ty ryza.... 8-( Tym, ze si pilil plavacku si akurat dokazal, ako daleko v rade si stal, ked rozum rozdavali...
Odpovedať
@bracho90 ..Počuj @bracho90... ja som robil tiež prerábku 3.izb.bytu a dal som oznam približný od kedy začnem a kedy skončím.. ale ;-) hoci mám skutočne veľmi dobrých susedov a tiež so toleroval ich prerábku bytov tak som mal DOVOLENKU lebo som sa prispôsobil majstrom ale po 19.00 som ich VYHNAL z bytu aby som vedel poupratovať po nich a mať kľud..Začal som rozoberať jadro ráno okolo 09.00 do obeda 13.00 a hotovo...kým som jadro za 3 dni v kľude rozobral!!! pretože som pomaly sám rozoberal a odnášal veci z jadra...NIKDY som neprekročil čas 19.30 !!!! pretože mi išlo o to aby som si svojich susedov NEPOHNEVAL a ver mi že ako som mal možnosť tak som suseda pozval alebo zobral mu fľašu vína za to že toleroval na chodbe bordel a "sklad" na chodbe.. Všetko ok doteraz...Keď potrebujem vŕtačkou navŕtať panel tak max.do času ako som písal... no a v nedeľu vo sviatok ISTE nie!!!! ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?