Kúpa spotrebičov

Prosím Vás, máte niekto skúsenosť s odberom viacerých spotrebičov jednej značky, poprípade kombinácia od jedného predajcu? Narážam na to, či predajca v kamennej predajni alebo cez E-shop poskytuje nejakú zľavu pri väčšom odbere. Šlo by o práčku, chladničku, umývačku, rúru a varnu dosku. Ďakujem za odpovede.
Odpovedať
@veroniik určite skúste pýtať zľavu, predajcovia vždy majú možnosť a priestor na zľavu, hlavne pri odbere viacerých spotrebičov. Oslovte viacerých predajcov a nech sa pobijú o zákazníka
Odpovedať
@veroniik ano, viaceri predajcovia to tak robia, ze ked clovek od nich berie viacero spotrebicov, tak ponuknu zlavu aby si to ten zakaznik u nich zobral. Aj tak este na to dobre zarobia, takze sa nemusis bat si pytat zlavu!
Odpovedať
My sme teraz kupovali viaceré spotrebiče, ale keďže všetky boli v nejakej zľave, dodatočne nám už žiadnu nedali. Povedali nám že dávajú ak sú spotrebiče s pôvodnou cenou. ...ale aj tak si myslím že sme kúpili výhodne :-)
Odpovedať
my sme si takto davali nacenovat spotrebice do kuchyne v dvoch e-shopoch, v oboch nam sami pri cenovej ponuke pekne zlavili (cca 500e pri sume 5000e z ich uz aj tak dobrych cien na stranke). ked pises nejakej firme e-mail s dopytom na konkretnu zostavu tebou vybranych vyrobkov, uz sa predpoklada, ze si zelas nejaku zlavu. v kamennom obchode si ju musis pytat a hlavne sa nenechat odbyt predajcom, ze nemoze. lebo vacsinou moze, ale treba to riesit s veducim predajne. v lazdom pripade, ak ti ide o cenu, dopytuj radsej v e-shopoch. ceny su tam ovela lepsie. tiezsom typ, ktory radsej podpori kamennu predajnu, ale len v pripadoch, ked maju tovar skladom a clovek si totam moze pozriet nazivo. ak ano, tak totam rovno kupim, pricom zlava potesi. ale ak mam objednavat katalogovy vyrobok, tak to mozem rovno objednat z eshopu, kamenna predajna pre mna neurobi nic navyse, ale marzu si da vyssiu...
Odpovedať
ano, oslovila som na zaklade kladnych recenzii tu na MS e-spotrebice,sk. objednala som tam komplet vsetky spotrebice bosch, drez a bateriu shock. komunikacia vyborna, zlavu mi dali automaticky v cenovej ponuke co poslali, ani som ich nemusela prehovarat. cize odporucam. :-)
Odpovedať
@manilla Ak tomu rozumiem správne, najprv ste požiadali o cenovú ponuku na dané spotrebiče a potom ste spravili objednávku ?
Odpovedať
@veroniik ano. vybrala som si konkretne spotrebice, a tie modely som spisala do mailu. prisla cenova ponuka, ktoru som akceptovala a o par dni boli spotrebice doma. takze neobjednavajte priamo, napiste do kontaktneho mailu vybrane spotrebice.
Odpovedať
Profilova fotka
@veroniik my sme kupovali cez www.vstavanespotrebice.sk super jednanie a aj ceny. Kupovali sme varnu dosku, trúbu, mikrovlnku, drez a americkú chladničku všetko značky Bosch.
Odpovedať
Profilova fotka
Brali sme z hej.sk ale komunikovali sme cez email, nerobili sme obj. cez eshop. Dali nam hromadnu zlavu, dalo sa zjednavat. Skus oslovit viacero eshopov aj kamennych predajni.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?