Kovanie v kuchyni - poraďte

Profilova fotka
Ahojte, mám dve cenové ponuky na kuchynské linky. Cena od oboch je takmer rovnaká, jedine v čom sa líšia je kovanie šuplíkov - 1) (väčšia firma) kovanie šuplíkov Hettich Sensys s integrov. doťahom a tlmením, kovanie šuplíkov výsuvy Hettich Inno Tech s integrov. doťahom a tlmením a 2) ponuka (menší stolár) kovanie šuplíkov strong box s intergrov. doťahom a tlmením. Pánty donalo s tlmením. Horné skrinky mi obe firmy nacenili s kovaním výkoplných skriniek Blum Aventos HF. Neviem sa rozhodnúť, ide o kuchynskú linku striekanú - MDF striekaná biely lesk. Ktoré kovanie je lepšie?? Ďakujem za každú odpoveď :)
Odpovedať
netusim aku znacku kovania mam, ale funguje bez problemov uz viac ako 5 rokov. Aj sufliky aj zavesy na dvierkach, akurat na jednom vyklope sa rozhasil tlmic a pada mi to. Treba sa pohrat s nastavenim, ale nemam na to cas. Sufliky funguju uplne bez problemov aj ked posledny rok si z nich vnuk spravil najoblubenejsiu zabavku. A to mam 2 velkosufle, v jednom naskladane zasoby vo flasiach, v druhom tazke stroje na varenie.
Odpovedať
@zita19 to si jej poradila. Kovania OK, obe ponuky. rozhoduj sa skor podla referencii na obe firmy.
Odpovedať
@atlaska ja viem, ja som kovania neriesila. Mala som stolara s vybornymi referenciami, tak som to nechala na nom. A este je dolezite ci aj terminy dodrzuju. Lebo poznam takych, co im dorabaju drobnosti na linke uz cez rok :-p
Odpovedať
@zita19 ona sa pyta ktore kovanie je lepsie. To ze si neriesila ake kovanie dostanes do kuchyne je tvoja starost, ak ho vies zreklamovat bez problemu. keby si jej aspon povedala s akou znackou kovania si spokojna. Lebo tvoj oznam neviem ake je to kovanie ale som spokojna je uplne o nicom.
Odpovedať
@andika001 ja by som sa na tvojom mieste zaujimala aj o tie striekane dvierka. Dnes vsetci stolari dodavaju a boh vie kde a ako to lakuju a ludia im jednoducho veria.Pre mna nepochopitelne. Ako budu taketo dvete resp. kuchyne vyzerat o 3, 4, 5 rokov? Technologia striekania je velmi narocna a skutocne aj financne narocna, ak ma byt lak kvalitny, ma mat pozadovanu stalost, odolnost, dokonale zvladnute hrany a prechody do vnutornej strany dvierok. Lak by som kupila mozno od 2-3 firiem na Slovensku alebo v Cechach.
Odpovedať
@andika001 hettich a blum sú kvalitnejsie nemecke kovania, strong nič extra. Pri vysuvani kladie oveľa vacsi odpor, je hlucnejsi.
Odpovedať
osobne by som volil prvu ponuku, koli kvalite - hettich je uricte luxus opoti strongu. a este, ked pises, ze ceny su takmer rovanke, niet nad cim rozmyslat ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?