Kam na wc pri prerabani stupačiek v paneláku ?

Dobrý deň, ospravedlnujem sa za mozno hlupo znejucu otazku ale potrebovala by som poradit. Ako ste riesili vy chodenie na wc pri vymene stupaciek ? Navstivili susedov alebo ? Ja susedov moc nepoznam tak mi je to neprijemne klopat potom na dvere . Za kazdu radu budem vdacna.
Odpovedať
Profilova fotka
@niqa09 prerobenie stupaciek zabezpečuje samospráva, tí aj zvolia spôsob použitia náhradného WC. V niektorých domoch je na prízemí spoločné WC, opýtajte sa, keby ste chodili na schôdze, opýtali by ste sa.
Odpovedať
@jan45 na schodzi som bola a správcu som sa opytala on mi nevedel na to odpovedat. netreba hned sudit a konstatovat bez toho aby ste vedeli konkretne fakty.
Odpovedať
Profilova fotka
nam tiez nikto nezabezpecil nahradne wc robili to doobeda decka boli v skolach ale ako to riesili dochodcovia tak to neviem ja som tam poslal mamu netrvalo to dlho tak ze musela asi vydrzat. jedine sa premoct a ist zaklopat susedom
Odpovedať
Profilova fotka
@niqa09 no tak mu povedzte, že je to súčasť projektu, organizácie oráce, a že pokiaľ projekt nebude kompletný požiadate stavebný úrad aby zabezpečil nápravu. Ja nesúdim, radím, v tak krátkych príspevkoch sa nedá hľadieť na tón. Dnes nie je problém doviezť na stavbu chemické kladbište.
Odpovedať
Profilova fotka
@niqa09 ráno do 8.00 sa to muselo stihnúť, potom až večer, inak k susedom...mali sme 5 stupačiek na poschodí, ale my sme boli v práci, svokra bola u nás, odbehla napr. do Kauflandu
Odpovedať
Profilova fotka
U nas to robili od 8mej do 18.30!!! Nejake problemy mali s niecim. A tiez mi to bolo blke,ist otravovat a vydrzala som. Ale je pravda,ze som nic nepila radcsej. Ale kludne poproste susedov,ved aj oni budu musiet potom niekam ist.
Odpovedať
len u nas to vraj budu robiť dva dni s tým že vodu nebudeme mať za tie dni ani plyn. :-/ vraj až na treti deň pustia vodu aj plyn. tak zato som sa pýtala. keďže ani v noci nikde sa nedá zrejme ísť ak wc nebude. jeden deň nám vyberú a na druhý deň nám dajú nové rúry. jedná sa o 8 poschodový panelák @silvinka85 @topvideo @jan45 @tibike1
Odpovedať
@niqa09 Sadni na nočník, pozlievaj do vedra a vylej do kanalizácie, poklop môže byť aj v dome.
Odpovedať
Profilova fotka
@niqa09 u nas v 13, poschodovom im jedna stupacka trvala 1 den, aj to nie cely, zabezpecili aj nahradne prenosne WC, ale ci ho niekto vyuzival, netusim, nebola som doma radsej. Ved niekto u Vas tu rekonstrukciu odsuhlasit musel, aj tie podmienky, za akých ju budu robit.
Odpovedať
@niqa09 8 poschodí za 3 dni??? Ja som sa práve vrátil zo stúpačiek, kedy sme v pondelok začali a dnes hotovo - dve 8 posch. stúpačky :-D . Včera sa vyrezalo a poskladal kanál, takže ľudia už o tretej WC mali a dnes sa dorobila voda a plyn a ponahadzovali jadrá nazad. O tretej sme sa pomaly zbierali domov... :-) WC je v suteréne celodenne prístupné (pokiaľ sa práve nerobí stúpačka nad ním), ale ľudia radšej chodievajú k susedom...
Odpovedať
@ianitka @dedo758 rozumiem. dakujem za odpovede. tak ano odsuhlasili sme to vsetci ja viem. vsetky informacie vieme kedy ako to budu robit. len ked som sa opytala na sposob uzivania toaliet pocas vymeny stupaciek , tak na to mi spravca odpovedat nevedel. len som bola zvedava ako to riesili inde , ktory to uz mate za sebou.
Odpovedať
ono je to dost smutne .ked sa v baraku nepoznate
Odpovedať
Článok sa načítava...
a nepomozete si
Odpovedať
@vrajmantak ono smutnejsie je ze sa vo vasom pripade nereaguje na moju otazku a za druhe nastahovali sme sa sem nedavno tak bohuzial ..
Odpovedať
@vrajmantak ak neviete pomoct svojou skusenostou alebo poradit tak vas poprosim nereagujte a necitajte tento prispevok. o taketo vyjadrenia ja nestojim a nepomoze mi to. vy pisete o pomoci a takisto nepomahate ale konstatujete nevhodnym sposobom.
Odpovedať
Profilova fotka
@niqa09 nevsimajte si mudrlantov ;-) U nas v 12-poschodovom dome robili nasu stupacku od pondelka rana 8:00 do stredy poobedia, cely cas sme boli bez vody a wc... Na prizemii sme mali spristupnene jedno wc pri byvalej susiarni a kocikarni, ale na noc sme radsej chodili spavat uplne prec k rodine... cez den som bola doma, aby bol spristupneny byt, pouzivala som spolocne wecko, pripadne som cez obednu prestavku robotnikov vybehla do tesca :-)
Odpovedať
@petruska77 rozumiem. dakujem za odpoved. nam to maju robit tiez podobne. tak asi to na noc zabalim aj ja a pojdem k rodine . :-) a rano sa vratim.
Odpovedať
Profilova fotka
@niqa09 aj u nas robili 2 dni. Len ten druhy som bola v praci. Kludne poproste susedov,ani ja som nesla,bo mi to bolo blbe ale susedka bola u nas,ked potom robili ich stranu. Toto je zalezitost,ktoru kazdy normalny clovek pochopi. Aj my mame 8 posch. Znama u nas v baraku sa zobrala prec,dvere nechala otvorene a prisla az navecer 😀
Odpovedať
@silvinka85 dakujem za radu. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?