Je lepšia kuchyňoobývačka alebo spálňoobývačka?

Co je lepsie: kuchynoobyvacka, alebo spalnoobyvacka? Ake skusenosti mate s takouto prestavbou? Ide o to, aby sa ziskala dalsia izba, bud namiesto kuchyne, alebo namiesto spalne.
Odpovedať
podľa veľkosti a podľa spôsobu života rodiny alebo jednotlivca a celkových zvyklostí. Skôr kuchyňooby.
Odpovedať
velkostne pridu do uvahy obe moznosti. Skor ma zaujimaju osobne skusenosti tych co maju jedno z tychto rieseni urobene. Ci to odporucaju, alebo by to riesili inak.
Odpovedať
ja som za kuchyno-obyvacku. ak by to bola spalno-obyvacka tak neviem napr navsteva. mali by ste to ako jedna miestnost napr ze manzelska postel a niekde v rohu gauc a telka? chcelo by to nacrt bytu.
Odpovedať
Profilova fotka
jednoznacne kuchyno -obyvacka... ked su napr aj deti, mozu spat, a nebyt rusene TV, alebo aj partneri navzajom... spanie by som nechala, pokial to ide, zvlast. sami sme to tak mali, 2izb, byt s kuchynou vo vyklenku ale inak spojene otvorene s obyvackou, bolo to super :) k tomu izba zvlast na spanie, hranie a pod.... :)
Odpovedať
Jednoznacne kuchyno-obyvacka. Ked si chce niekto oddychnut, aby nebol ruseny TV, radiom, umyvanim hrncov, varenim a tak. Spanie by malo byt v klude. Pokial ale byva clovek sam, nema navstevy a bavit sa chodi von, tak je to uplne jedno. Kludne TV v spalni, lebo nemusi brat na nikoho ohlad.
Odpovedať
spalno obyvacka? to ma ani nenapadlo a hned som to zvarhol. v mojej spalni bude "bordel" a obyvacka tuti cistucka pre hosti 8-)
Odpovedať
Ahojky..mi sme mali asi rok a pol obyvačku spojenu so spalnou...a to nie pretože by sme chceli ale pretoze do spalne sa nam postel nezmestila...nejak extra nam to nevadilo...ale teraz mame novu postel na svojom mieste v spalni a je to ovela lepsie...ked bola postel v obyvacke tak mi vadilo napr ked prisla navsteva tak sadali na postel namiesto toho aby si sadli na sedacku a take podobne veci..a spalna by mala byt take sukromne miestecko v dome alebo byte...teraz je to ovela lepsie...tak jednoznacne ti radim obyvacku s kuchynou :)
Odpovedať
jednoznacne "kuchynoobyvacka" ,nie je o com.... ;-)
Odpovedať
hlasujem za kuchyno-obyvacku. Spacia cast radsej samostatna, ak je to mozne :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?