Hľadám statika, firmu na vyrezanie otvoru do panelu v Trenčíne

Nepoznáte prosím Vás nejakého statika z Trenčína, prípadne firmu na vyrezanie otvoru do panelu ? Ak áno budem vďačný za akýkoľvek kontakt. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja hladam statika a tiez firmu, vidim, ze tu nikto nic nepisal a tiez otazka je uz viac ako rok stara, tak by ma zaujimalo ako ste to poriesili? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@susy22 @filippob Susy22 ... alebo mu posli privatnu spravu, alebo kliknes na ödpovedat"... inak sa o tvojej otazke povodny zadavatel ani nedozvie ... takto (cez odpovedat) mu pride upozornenie .. hadam ti pomoze :)
Odpovedať
No nakoniec sme si dali dopyt na 123dopyt.sk - nasli sme statika z noveho mesta. Otvor nam robila specializovana firma. Ak potrebujes mena a tel. cisla, tak napis spravu.
Odpovedať
@filippob ak sa smiem opýtať kolko tento celý špás vyšiel?? my to plánujeme spraviť tiež ale zatiaľ neúspešne.
Odpovedať
Statik 30 euro. vyrez od firmy 710 euro. Este sme stihli povolenie za 20 euro, teraz povolenie vychadza tusim okolo 700 euro !!! co zaviedla vlada sudruha Fica, tak si treba zvazit, ci bez povolenia alebo s nim. Podla firmy, ktora nam rezala, vacsina ludi povolenie nema, firma ho nepotrebuje. Akurat potrebuje staticky posudok, bez ktoreho by rezat nesli. My sme mali akurat problem s alkoholickym susedom vo vedlajsom vchode. Snazil sa od nas ziskat nejake peniaze argumentami, ze ma popraskanu stenu na viacerych miestach. Pritom byval nie v nasom vchode ale vo vedlajsom a o dve podlazia vyssie. Nikto nad nami ani pod nami problem nemal. Keby sme nechodili zbierat podpisy, tak by o tom ani nevedel a nemusel by vymyslat. Tak by som si teraz asi rozmyslel, ci by som si vybavoval povolenie alebo nie... Samozrejme ze nam nemohol nic, ale telefonaty od neho ku nam, domovnikovi a zas od domovnika spat akurat tak zneprijemnovali zivot. Ale vysledok stoji za to. Urcite nelutujeme, byt posobi omnoho vacsie, priestrannejsie...
Odpovedať
Ak sa da, tak si kupte tehlovy byt. Oplati sa priplatit. Rozdiel sa vyrovna rezanim otvoru a vymenou elektriky. Navyse po zime sa ukazali prve prasklinky na stenach aj ked mame cely byt vysietovany... Vraj by sa to nestalo, keby bola bytovka zateplena. Cize ak chce niekto byt na dlhsiu dobu a chce panelovy, tak radsej zatepleny. Inak by som urcite pozeral tehlovy.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
@filippob Dobrý deň. Máte nejaký kontakt na toho statika z NM ktorý vám ten otvor nakoniec posudzoval?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?