HD satelitný prijímač

nepredáva niekto za rozumnú cenu? na Kartu Sky link....
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
nový cca 70€?
Odpovedať
Profilova fotka
http://satelitne-prijimace.heureka.sk...
Odpovedať
Profilova fotka
@tobyna http://www.skylink.sk/hd-prijimac
Odpovedať
Profilova fotka
@tobyna https://elektro.bazos.sk/inzerat/6414... https://elektro.bazos.sk/inzerat/6412... https://elektro.bazos.sk/inzerat/6401... https://elektro.bazos.sk/inzerat/6310...
Odpovedať
Profilova fotka
@jamk1 ty si si dal viac práce s tým :-)
Odpovedať
@tobyna a este jedna vec... Nieje Skylink karta ako Skylink karta... Podla typu dekodovania /Irdeto, Cryptoworks,..../ vyberat kompatibilny prijimac... ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@topvideo Keď je už niekto tak lenivý, že si nepozrie inzerciu a rovno čaká, že mu niekto donesie príjmač až do domu... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@megdesign Veľmi dobrá poznámka. Palec hore. :-)
Odpovedať
aha takze to nie je take jednoduche , ze zajdem do elektra a kupim? Ja musim zistit aku kartu Skylink mam? prilis sa v tom nevyznam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@megdesign veru tak, nove karty vacinou nefunguju v UNI citackach. Ja trpnem, kedy sa mojej starej nieco stane a mozem vyhodit cryptobox mini :)
Odpovedať
@tobyna na jar som predal 3ks po 10€ boli hd a nove ale kvalita bola uboha.boli zo skilinku.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@tobyna na stranke http://www.skylink.sk/ zadaj do policka "Overenie služieb na karte" cislo, ktore najdes na karte a daj overit. Vypluje tabulku s aktualnymi sluzbami aktivnymi na karte a aj typ karty. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tobyna Predávajú sa aj Skylink certifikované príjmače. Ak si taký kúpiš, je záruka že bude fungovať. :-)
Odpovedať
@jamk1 práveže priznám sa nechcela som do toho veľa investovať nakoľko telku moc nepozerám,ale keďže už skylinku platim nemalé prachy, tak aspon nech mam za čo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tobyna lacnejšieho operátora niet :-) , plať cez SIPO 2,60€ mesačne
Odpovedať
@originalx tvojmu odkazu vôbec nerozumiem predal som 3 ks karty sú HD? to je len program, nie karta, kvalita čoho úbohá?karty nie tá ide alebo nejde, signál pre HD program má najlepší Skylink, alebo vieš o poskytovateľovi ktorý má kvalitnejší signál?iná vec je že je momentálne kopa kariet na predaj , Skylink zrušilo v CZ +SK viac ako 100 000 pre serv poplatok @ majkoj stále je kopa sat prijímačov pre staršiu kartu s upravenou čítačkou,ak by to predajcovia nerobili -dávajú tam pirátsky SW tak prijímače nepredajú @jamk1 koľko stojí certifikovaný blbý prijímač a koľko s upravenou čítačkou , ktorý naučíš i zdieľaniu @topvideo ja to spresním momentálne má najkvalitnejší signál, no nie je najlacnejší pre všetke programy , dáva si platiť i za tie ktoré sú vysielané voľne , respektíve platené reklamou, naviac ich šíri na čierno CZ do SK a opačne i ked je to blbosť , kto v Europe bude pozerať program v CZ či SK jazyku, slovák v anglicku by oficiálne nemal, no zakáž tam šírenie signálu
Odpovedať
Profilova fotka
@topvideo U nás máme Skylink za veľmi dobrý peniaz. Náš poskytovateľ wifi internetu, ktorý inakšie nieje nahrýchlkejší, ale stojí len 5€ mesačne, tak dal teraz ponuku že predáva satelitný HD príjmač za 70€ a k tomu dá jeden wifi kľúč, ktorý sa zastrčí do príjmača a to je vlastne softwarový dekodér na Skylink. Celá táto sranda stojí +7€ mesačne k poplatku za internet a mám úplnú ponuku všetkých programov, ktoré sú k dispozícii na Skylinku. Je to cez 150 programov, funguje časová lupa, archív, replay, jazykové mutácie - proste všetko. Lepšiu ponuku som ešte naozaj nikde nevidel. :-)
Odpovedať
@jamk1 sa tym moc nechval :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kriloter Pozri, mne to môže byť jedno. Keď som si tú službu objednával, tak mi poskytovateľ internetu povedal, že to je legálne. Ja platím len za službu, ktorú on poskytuje a viac sa o to nestarám. I keď pravdu povediac, myslím si o tom svoje. :-)
Odpovedať
@jamk1 cardsharing ... rusi to ponukaju za 5 dolcov ... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kriloter Áno? to som nevedel.
Odpovedať
@jamk1 Ano, rusi to ponukaju aj za 2EUR mesacne pri Skylink-u. A nie je to vobec legalne! Je to doslova kradez a bohvie koho tym vlastne podporujes na dalekom vychode.
Odpovedať
Profilova fotka
@jamk1 ako sa vola ten poskytovatel internetu ? :)
Odpovedať
@jamk1 nie len že sa s tým zbytočne chváliš , ale si jednou nohou v base i ty , je to nelegálne a za to je trestaný ten čo to poskytuje i ten čo to prijíma, Skylink neponúka zdarma ani zdieľanie na 2 TV jednému majiteľovi ten poskytovateľ ale pekne zarába na prijímači dnes ho kúpiš za 38 Eur, alebo ti ho dal i s kartou? danculd preto to robia cez ruské servre a ukrajinské banky sú takmer nepostihnuleľný, no keby niekto chcel nie je problém tie servre zablokovať, len zajtra by bol iný
Odpovedať
Profilova fotka
@duzu Nie som celkom presvedčený o tom, že ja by som bol za niečo trestne zodpovedný. Oficiálny poskytovateľ internetu mi ponúkol službu a ja som si ju u neho predplatil. Nie je mojou povinnosťou skúmať, či poskytovanie jeho služby je legálne, alebo nelegálne. Ak by bolo nelegálne, trestnú zodpovednosť nesie predsa on, ako právnický podnikateľský subjekt. :-) To by som musel byť postihnuľelný aj vtedy, ak by som si na benzínovej pumpe natankoval naftu a neskôr by sa ukázalo, že majiteľ benzínky ju kúpil niekde ilegálne a nezaplatil za ňu napríklad daň z ropných produktov, alebo ak by som si v obchode kúpil fľašu alkoholu, ktorý má falšovaný kolok a bol dovezený nelegálne...
Odpovedať
@duzu predal som hd satelitne primace. Ziadne karty.
Odpovedať
@danculd radšej dám rusovi 2e ako nenazratemu skylinku 37e. Keby sa malo všetko trestať tak je polovica sveta v base.
Odpovedať
@milan209 Jasne, aj ja si radsej kupim ukradnuty Mercedes od Rusa ako dat zarobit nenazratym Nemcom. A rozky chodim tiez kradnut, nebudem predsa zivit nenazrate retazce a pekarov.
Odpovedať
@danculd aj my si zachvíľu začneme aj zuby trhať aj vŕtať...
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?