Flaky na stene v prerobenom byte

Prosím Vas poraďte máme necelý druhý rok prerobeny byt na a komplet okrem kuchyne a kupelky. V spálni sa nám začali robiť také fľaky na stene ani nie flaky mne to najprv prišlo také ako keby niekde chýbala farba ze to vlhne alebo co, neviem to poriadne vysvetliť nedá sa mi to odfotit ešte večer skúsim keď príde priateľ. Myslela som už teda ci to nemôže byť aj pleseň aj keď to tak nevyzerá ale skúsila som to predsa nastriekat savom,ale nezmizlo to tak to asi bude dačo iné. Ide o to ze to začína pomali aj v ostatnych izbach okrem tich neprerobenych moze byt ze este poriadne nevyschli tie steny alebo nieco? Vlhkost v byte mame najviac 40 cez deň okolo 34 okná sa nám ale rosia tie sme ale nemenili sú plastové. A ďalšia vec je ze sme na šiestom poschodí a nad nami v poslednom byte uz rok nik nebýva tak isto nik nebýva aj z bocnej strany prosím poraďte mám malú dcérku som z toho nešťastná pradlo som už začala dávať na chodbu pridali sme kúrenie aj intenzívne vetrame cez prievan.
Odpovedať
Kludne to moze byt z vlhkosti. Skus spravit tu fotku, lebo na zaklade toho ti budeme vediet lepsie poradit, ked to budeme vidiet
Odpovedať
Profilova fotka
To ze nad vami nikto uz dlho nebyva nic neznamena, kludne mohla prasknut nejaka trubka v stene a teraz to tecie medzi stenami. Ono to mizne a zase sa to objavuje ci je to tam stale? Nejakeho domovnika nemate?
Odpovedať
@matuskka222 obratil by som sa s tymto problemom na domovnika. ak poriadne vetrate a kurite a stale su na stenach flaky, tak to moze byt spominana nejaka prasknuta trubka v stene.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?