Extrémne hlučná strojovňa výťahu, viete poradiť?

bývam v byte na najvrchnejšom poschodí...hneď vedľa bytu máme strojovňu výťahu, z ktorej sa po paneloch šíria nepríjemné hlučné zvuky hlavne pri rozjazde a zastavení výťahu...taktiež počas chodu vydáva zvuk ako keď perie práčka...je to na pášky prosím ak viete pomôžte...ĎAKUJEM.
Odpovedať
@xixi008 treba si u spravcu vyzobrat rekonstrukciu vytahu, tie nove su uz tepocutelne... alebo aspon motor osadit na silenbloky.
Odpovedať
Vymeniť výťah, alebo byt, nič iné nepomôže. Bývali sme tiež na samom vrchu.
Odpovedať
Profilova fotka
@xixi008 - motor na silentbloky, ak je kobka prazdna tak mozno by za uvahu stala zvuk.izolacia (ale musi byt nehorlava - asi len kam. vlna). Dalsia moznost je zvukovo izolovat vas byt (zvnutra) SDK predstenou + protihluk.izolacia.
Odpovedať
izolivali sme z vmutra, ale nepomohlo to, pretoze ten zvuk sa siri po panely...
Odpovedať
nuz, ja pri tom tiez musim zaspavat, najradsej by som tie vytahy po 22:00 zakazal :) stavim sa, ze skor postavim dom, ako ich oni vymenia. lebo nie su peniaze, aj napriek tomu, ze fond oprav je cez 6 tisic eur mesacne. hold, niekto to rozkrada a stovke ludi je to sum a fuk. hlavne ze privolaju 2-3 vytahy naraz, prdelku si vyvazat v jednom nestaci. ebemci taku bandu. DOM ! izolovat si byt zvnutra je nieco taketo: mate pozemok 30x30 metrov, parada nie? lenze ja sa vam postavim do stredu a poviem, 'vyhnite sa mi" to je este vacsia parada. preco by oni alebo ja mali alebo mal krajat z mojho m3 priestoru na zvukovu izolaciu, ktora malokedy pomoze vzhladom na fyzikalne vlastnosti panelu resp zelezobetonu... ale co ine ma zufaly clovek urobit, vsakze.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?