Dispozicne upravy 3izb.prazak TYPY

Ahojte, riesim aktualne dispozicnu zmenu 3izb. bytu. Mam v plane izby ponechat pozicne ako su a do priestoru obyvacky vlozit do rohu kuchynu. Tym padom by v priestore namiesto kuchyne vznikla priestranna 2,5x2,5m kupelna s oknom. Potreboval by som ale vyriesit vchod do kupelne a rozmiestnenie sanity s vyvedeniim odpadu kedze to od kuchynskeho rohu bude trocha dalej. Ma niekto podobny porieseny byt alebo nejaky rozumny typ? Vopred vdaka za podnety ;)
Odpovedať
ja myslim, ze nie je problem. dvrere do kupelne z chodby mas. WC ide aj otocit o 90st. pripadne. Odpad z kuchyne sice bude mat vedeny dookola okolo celej kupelne, ale z kuchyne by to nemal byt zasadny problem
Odpovedať
@fufucorp Nebolo by lepsie vymenit kupelku za kuchynu nejak takto ? Sorry Picasso nie som :-D Len prides o okno v kuchyni ale to by sa dalo ciastocne poriesit presklenym vrchom steny.
Odpovedať
Profilova fotka
S otvormi v stuzujucej stene hrubky 200 mm sa velmi hybat neda. posun otvoru ako dal juraj je nemozny. Ta stena je zlozena z troch panelov. po krajoch je panel sirky 2,4 m s dvernym otvorom presne v strede panela. A v strede je vlozeny jeden panel sirky 1,0m. Otvor by mal byt od styku min. 300 mm optimum 500 mm.. teraz je to od styku po ostenie vsade 750 mm.. Cize posun otvoru je obmedzeny na max. 250 mm, A este rozhoduje na ktorom podlazi to je, a co povie vypocet napätí v stene. Ci posun bude mozny a ake zosilenia noveho ostenia to bude vyzadovat. Tolko zo statiky k otvorom v stuzujucej stene. Hrubka priecok max 75mm (ytong, ypor) alebo sadrokarton.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?