Dierka v sieti proti hmyzu

Ahojte, potrebujem poradit. od leta minuleho roku mame na oknach siete proti hmyzu. Najprv na jesen sa objavila dierka v hornej casti. nechapali sme od coho a ako mohla vzniknut.. vtedy nam siet vymenili, pretoze sme ju tam mali fakt par tyzdnov, bola nova... vcera podvecer som otvorila okno a dalsia dierka.. o dost vacsia (bezproblemovy vchod pre akykolvek hmyz) a v spodnej polke siete.. nechapem ako je to mozne.. nemame deti, ani hmyz teraz nieje.. :( myslite ze nejake vtaky?? je podla Vas normalne, ze sa polrocna siet takto dotrha??? nemal by byt ten material odolnejsi? mate s tym prosim niekto skusenost??
Odpovedať
@luci0106 určite sa sama nedotrhá,teda za svoju kariéru :-) montážnika som sa stým nestretol. Skoro určite vták alebo mačka.
Odpovedať
@luci0106 vtaka som to robit nevidel, ale svine macky vedia rady po tom skrabat a dotrhat to. Takze ano je normalne ze ked po tom skrabe macka tak sietka sa moze poskodit aj hned v prvy den :-p
Odpovedať
@luci0106 nám to robia vtáky. Normálne sa tam zavesia a ďobú do okna ako keby. Už sme ich aj párkrát pristihli pri čine. Sieťku sme sa rozhodli nemeniť, nemá to zmysel. Oblepujeme to lepiacou páskou. Nie je to síce estetické, ale nebudeme kupovať každý polrok novú sieťku...
Odpovedať
nám načala sieť naša mačka, ale neboli to veľké diery. Sieťky jednoducho milovala.
Odpovedať
dakujem.... ked sme to prvy krat reklamovali, tak sa pan z firmy straaaasne cudoval, ze co sa to mohlo stat.. macka to asi nebude, lebo som si nevsimla aby sa nejake okolo motali a sme tretie okno nad zemou v panelaku, takze trosku neprevdepodobne.. vtak skor... da sa tomu nejko zabranit? neviete?? nemate nieco overene a ucinne??
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?