Čo sú to pomerové rozdeľovače vykurovacích nákladov?

Ahojte, chcela by som sa spytat, co su to pomerove rozdelovace vykurovacich nakladov? Totiz ide mi o to, objavil sa nam na brane v panelaku oznam, ze nam pridu robit odpocet pomerovych rozdelovacov vykurovacich nakladov - nikdy som sa s nicim takym nestretla, v byte byvame uz cez 2 roky a nic take sa u nas doteraz nerobilo. Nie su to nahodou tie merace tepla, podla coho sa robi potom presne rozratanie nakladov na teplo pre jednotlive byty kvoli rocnemu zuctovaniu nakladov za byt? Lebo my v panelaku tie merace nemame..Tak teraz neviem, ci ma niekto mylne informacie, ze u nas v panelaku to mame a ci ich mam teda otocit rovno medzi dverami, ked niekto pride.. Dakujem vopred za odpoved!
Odpovedať
Profilova fotka
@ciusinka ano, to su tie male krabicky na radiatoroch - ak ich v panelaku nemate, tak niekto aktivne omylom vylepil oznam, ignoruj to ;-)
Odpovedať
@kaktusik007 Dakujem, no v nedelu dosli nejaki chlapici, ale asi ich hned dole niekto otocil, lebo ku nam sa uz ani nedostali..Potom ale aky bordel v tom tie firmy musia mat ]-(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?