Co si myslite o kupe bytu v tomto BD?

https://www.google.sk/maps/place/Aret...
Odpovedať
@nikol_ ktore poschodie?
Odpovedať
3. poschodie 1-izbovy byt.
Odpovedať
Profilova fotka
obrazok je sice pekny ale nic nepovie o ostatnych veciach.je to zjavne novsia bytovka, nezateplena. Aka je rozloha bytu, dispozicne riesenie, je k nemu pivnica, ake su mesacne naklady, mas vlastne kurenie alebo je spolocne, su na byte merace? To su skor otazky co by som si kladla. Inak bytovy dom vyzera OK a lodgia celkom pekna.
Odpovedať
Idem tam na obhliadku buduci tyzden, nemam absolutne ziadne skusenisti s kupou bytu a nema mi ani kto poradit, tak som sa obratila na Vas, tu na MS. Bytovka je z roku 1991, tehlova, nezateplena. Rozloha bytu 32 m2+4m2 murovaná pivnica + 4,5m lodžia. Byt sa nachádza na 3. poschodí z 3. Jedna veľká izba, vstupná chodba, kúpeľňa so sprchovým kútom a záchodom, samostatná kuchyňa, veľká lodžia cca 4mx1,2m. V byte bola vykonaná čiastočná rekonštrukcia. Nové plastové okná. V dome je ústredné kúrenie. Podlaha celého byt je pôvodná PVC okrem kúpeľne, v ktorej je dlažba. Mesačné náklady na byt správcovi bez elektriky a plynu cca 95 eur. Bytový dom je tichý a žijú v ňom veľmi slušní ľudia na úrovni. Byt sa predáva aj s nábytkom v obývačke, v kuchyni a na chodbe. V kuchynskej linke sa nachádza plynový sporák s plynovou varnou doskou , chladnička s mrazničkou, práčka. K bytu patri murovaná pivnica 2x2m. V dome sú aj ďalšie spoločné priestory: klubovňa, práčovňa a kočikáreň. K bytu patri aj spoluvlastnícky podiel na pozemku za domom cca 20m2.
Odpovedať
@nikol_ lokalita je mimoriadne dobra. Skoda je vsak kupovat byt pod plechovou strechou. Bude tam velmi horuco, bez klimy je to bez sance. Najvacsi problem su stresne okna - prehrievaju sa a veeelmi casto zatekaju. Obcas zatekaju aj strechy, tepelne izolacie boli este nedostatocne. Aj ked je lokalita nadherna, nekupil by som. Stavbu konkretne nepoznam, ale som z PK. Na Muskate je na predaj vela bytov, aj inde v PK.
Odpovedať
@peto99 ano, bytov je dost, len ja mam obmedzeny rozpocet, a to 50 000 e. tento byt sa predava za 51 000. zdal sa mi fajn. Este mam jeden 1 izbovy, ten je za 44900 na Bystrickej ulici http://byty.reality-pezinok.eu/pezino.... tiez tam idem pozriet, len tu treba este zainvestovat. aj tento vyzera dobre, len uz je nad moj rozpocet. http://byty.reality-pezinok.eu/pezino...
Odpovedať
@nikol_ posledny vyzera najlepsie. Bude tam tiez teplo, ale aspon nebude zatekat. Ak su to lentilky, mal by byt OK, v takomto som byval. Ak ti vyhovuje, 4. poschodie sa horsie predava, podla mna ti spustia na 50000. Este by som mozno hladal.
Odpovedať
@peto99 Dakujem za rady. :)
Odpovedať
@nikol_ teraz vidim, ze aj byt na muskate je pod rovnou plechovou strechou. Myslim ze je to problem. Vyhni sa tomu.
Odpovedať
@peto99 Dam si na to pozor, nenapadlo by ma to..
Odpovedať
Profilova fotka
Za mna ja by som este hladala Byt jedna vyzera dobre, pekna rozloha, vyhoda je aj pozemok na liste vlastnictva, nevyhoda ze tam bude cez leto hic a bez klimy to nepojde, otazne je ci mas v byte aj stresne okna Byt 2 je velmi maly uz na hrane pohodlia, za mna urcite nie Byt 3 vyzera zvnutra naj ale 4 poschodie bez vytahu je uz vysoko. A ak si pod rovnou strechou tak urcite by som to neriskovala Skus este hladat a cakat, ak nie si tlacena casom
Odpovedať
@nikol_ skús ešte tu http://reality.bazos.sk/predam/byt-1-...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@nikol_ ale ta cena je výnimočne dobrá..
Odpovedať
@drobik az podozrivá je ta cena, povedala by som.. @mimikas Vdaka za nazor. hladam cele dni a zatial som nasla len toto, ostatne je vsetko cenovo uz nedostupne pre mna. ten byt na sancovej ma laka, ale zas mesacne naklady sa mi zdaju vysoke. len 95 eur treba dat mesacne spravcovi ani neviem za co, a este energie. chcela by som byvat do konca roka, pretoze potrebujem synceka zapisat do skolky. v byte budeme dvaja. ja a maly. tak by som chcela aspon tu kuchynu trosku vacsiu,nech to nie je take stiesnene. keby som mala klimu, myslis ze problem by bol vyrieseny? obavam sa , ze v danej lokalite v pezinku uz byt za taku cenu nezozeniem. @ajkava bazos uz mam prestudovany cely. ale vdaka . :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikol_ ja ze to je Ba...náklady sú ozaj vyššie,treba zájsť na správu bytu a popytat sa čo všetko zahŕňajú preddavky,predpokladám že je tam aj kúrenie,u nás je to polovica,ale kúrenie máme samostatné.
Odpovedať
Profilova fotka
@nikol_ no veru naklady sa mi zdaju na jednoizbak vysoke ale mozno tam je vyssi fond oprav alebo nieco ine. No s klimou sa to dat urcite bude, my byvame tiez pod strechou plechovou a strecha je dobre uteplena a vyska stropu je 270cm teplo mame cez leto strasne, ale len na juznej strane na severnej je uplna pohoda. Popytaj sa este na tie platby spravcovi, mozno sa setri na rekonstrukciu
Odpovedať
@nikol_ byt na sancovej nema stresne okna, to je dobra sprava. Centrum bude vzdy dobre, aj ked je to pod strechou. Pri obhliadke by mal byt niekto, kto vie odhalit zatekanie strechy. Vidno to na malovke, vsimaj si, ci nebolo cerstvo malovane, hlavne stropy. Ale strecha sa da opravit. Klimu bude treba urcite, v lete tam bude peklo. Ak mas hotovost a ponahlas sa, pytaj si zlavu - aspon na tu klimu. Pri rychlom jednani sa da vzdy spustit. Nemusi byt pri tom RK, ale niekto seriozny by mal preverit vsetko, cena je na centrum podozriva, i ked je byt dost maly a pod strechou.
Odpovedať
Ahojte, takze byt na Sancovej bol super. Uz som bola definitivne rozhodnuta ze ho beriem, ale predavajuci sa rozhodol uprednostnit ineho zaujemcu. Momentalne v PK, nie je nic co by ma zaujalo, ale nasla som zaujimave byty v dedinach. Jeden je v Bahoni a druhy v Kaplne. Idem tam na obhliadky v pondelok. Bahon je oproti Kaplne dedina s lepsou obcianskou vybavenostou, ale byt v Kaplne je vacsi a viac sa mi paci. Preco sa rozhodnut tentokrat?? Jeden z nich bude urcite moj. Budem vdacna za Vas nazor. :) http://byty.reality-pezinok.eu/bahon/... http://byty.reality-senec.eu/kaplna/3...
Odpovedať
@nikol_ nepovazujem za rozumne odist z mesta na dedinu, ale za tu cenu je to na zvazenie. Byty su na prizemi, bude tazke sa ich zbavit. Ja by som hladal mimo prizemia a blizko k vlaku. Ani jeden.
Odpovedať
Profilova fotka
mne by najviac vadilo to prízemie....viem,že v takých bytoch býva zima-pokiaľ nie je podlahové kúrenie.....V Báhoni je síce menší byt,ale stačí ho vymaľovať a bývaš a má milý dvorček :-) ....ten druhý je v pôvodnom stave.....tam je zasa možnosť ho prerobiť podľa seba....
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?