Čierne chrobáky v byte

Ahojte, Potrebujem poradiť, tieto chrobáky sa mi objavili v kuchyni - viď foto.. Čo je to ? Som už po deratizacií, opakovanej, dymovnica aj chemický postrek a teraz čakám. Z firmy mi tvrdia, že je to Zrniar Čierny, ale nechce sa mi tomu veriť. Mám podozrenie, že je to Šváb..... Máte podobné skúsenosti ? Budem vďačný za každý normálny názor, radu.
Odpovedať
@mirci100 a nič z toho nezabralo? Znovu tam máš tieto chrobáky?
Odpovedať
@tomasjur Našiel som ráno na parapete zdochynajuceho. Ale po takej paľbe ešte vyšiel ?? Neviem, už začínam pochybnosti o tom, či postup deratizera bol správny.
Odpovedať
@mirci100 Na švába to nevyzerá. Ale z takých rozmazaných fotiek sa nedá určiť druh chrobáka. Zrniar čierny vyzerá takto: http://www.modrastrecha.sk/forum/upra...
Odpovedať
@chrobak7 Presne, na základe tejto fotografie, príspevku som aj reagoval príspevkom na tomto fóre. Ani podľa mňa to Zrniar Čierny nie je. No názor odborníka bol iný, že áno je... Preto tá moja nedôvera k postupu deratizatora. 2 postreky 100 eur a nervi v prdeli...
Odpovedať
@mirci100 Vylož všetky potraviny a prezri ich. Hlavne strukoviny - fazuľu, hrach, šošovicu, ... potom múku, keksy. Niekde budú. Treba vyhodiť zdroj.
Odpovedať
@chrobak7 Všetko som vyhodil, doma nie je nič. Myslím tým žiadne potraviny. Len príslušenstvo ( taniere, hrnce, atď ) Stravujem teraz výhradne v práci.
Odpovedať
@chrobak7 Ešte jedna foto
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?