Bývate alebo bývali ste v jednoizbovom byte?

Profilova fotka
Ako sa Vám býva alebo bývalo v 1 izbovom bytíku ? :) diky
Odpovedať
Profilova fotka
Byvali sme dva roky aj daco v takom byte s manzelom, v jednej izbe sme aj jedli aj spali aj pozerali TV, a bolo nam dobre.. v podstate nam nic nechybalo, len obcas si oddychnut od toho druheho, stvali nas len ustavicne hlucny susedia.. a boli sme stale pri sebe.. ja som pozerala TV a manzel so sluchatkami na usiach sedeli pri svojom PC v rohu.. teraz byvame v dome a ledva sa vecer vidime 8-( kedze ja som v obyvacke a on vo svojej pracovni, ale zaroven mame obaja svoj klud a niekedy to nie je na skodu .. obcas je totiz clovek rad aj sam a to sa v tom 1 izbovom moc nedalo (iba ak sediet v kupelni alebo na balkone).
Odpovedať
byvam teraz v podnajme, je to sice 1,5izb s velkym balkonom, rozloha 38m2. byva sa tu fajn, skvely vyhlad (16.posch). jedine co mi vadi je vysoky najom, a zidna moznost si byt prisposobit vlastnym predstavam....ale pokial mas svoj je to o inom :) pokial si sama, alebo len s priatelom, postaci.
Odpovedať
Profilova fotka
@monika2712 Dakujem za odpoved :)
Odpovedať
Profilova fotka
@manilla Dvaja :)
Odpovedať
ja som byvala v prenajatom jednoizbaku asi pol roka, mal cca 25m2. Ale bola som sama.Pre jedneho na prespatie a ako satnik stacil, navarila som si v pohode v kuchynke, od stola som dociahla posediacky do chladnicky :-) V izbe som mala velku postel, satnik a TV. Chodila som tam viac menej len prespat a prezleict sa, inak som bola vacsinou v praci, alebo vonku. Co ma najviac stvalo, bola malinkata kupelnicka :-|
Odpovedať
my by sme chceli s priatelom kupit tiez jednoizbak, ale bojim sa ze to bude dost malicke a ze chytime na seba alergiu a aj ked pride navsteva ze to bude dost tesneeee ;-)
Odpovedať
@marusiacik1 ale ved vy mate byt, vacsi, nie? Alebo si to pletiem??
Odpovedať
Profilova fotka
byvali sme v takom asi cca pol roka - mali sme 1 izbu s postelou a sedackou s tv a nastastie separatnu kuchynu. Musim povedat, ze to bolo dost narocne obdobie. Kebyze nemame aj tu kuchynu tak sa asi zblaznime. Strasne male to bolo, nemala si sa kam utiahnut ked si nahodou chcela/potreboval byt sama.
Odpovedať
Profilova fotka
@katyl my mame ale to pisem koli kamoske :)
Odpovedať
6 rokov s drobcom, 1i. byt 18 m2. To boli casy :-)
Odpovedať
Ano mala som taky, vlastny, prerobila som si ho podla seba, velka kupelna, velka kuchyna a velka izba spolu 38 m2. Byvalo sa mi v nom paradne, rychlo upratane, za jedalensky stol sa zmestilo aj 6-8 ludi. Potom sme tam chvilu byvali dvaja a teraz mame dvojizbovy. Nemala by som problem sa tam vratit a znova sa uskromnit. Ten vyhlad a klud.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám takú skúsenosť, že bezdetný pár v jednoizbáku je pohoda. Keďže do večera sme boli v práci, tak sme potom boli radi, že sme spolu. Víkendy sme trávili väčšinou na výletoch. Ale brali sme to len ako prechodné riešenie, nie na dlho. Nekupovala by som jednoizbák pokiaľ si pár plánuje založiť rodinu. To minimálne dvojizbák.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@dobromila Presne tak :) dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
byvali sme 3 roky v jednoizbaku, novy styl, spojena kuchyna, cize ako vacsia garzona, 42 m + velky balkon, ziaden problem..ak ale uvazuju nad kupou, uz by som rovno riesila dvojizbak, az taky cenovy rozdiel nie je a predsa sa lepsie dycha, keby aj prislo dieta, tak sa da... ak prenajom, tak kludne jednoizbak...ked sa miluju, nie je co riesit :D
Odpovedať
dvom brutalita. ked sme sa pohadali tak som ani nemala kam ist trucovať...
Odpovedať
my byvame v 1.izbovom a nemame problem, ze sme stale spolu...to zalezi od tych dvoch, nakolko sa znesu :-N .a nakolko sa tam citia ako doma. Ak by sme vsak kupovali...ozaj by som prilozila par tisic a kupila vacsi. Casom ho aj my urcite vymenime, ked pride babatko.
Odpovedať
Profilova fotka
@zelinka_v :-D :-D
Odpovedať
garzonka 22m2 dvaja ludia - uplna parada - upratane zachvilku, vsetko bolo poruke, dokonca sme mali murovane jadro a oddelene WC a murovany sprchovy kut. ked niekto chcel trucovat tak siel do kupelne. kym som sam alebo sme max dvaja tak do nicoho vacsieho by som nesiel. nizke naklady na byvanie umoznuju setrit do buducna, mala upratovacia plocha, vsetko po ruke .... ak nemas klaustrofobiu a deti a ani ich v blizkej buducnosti neplanujes tak uplne postacujuce. ale kazdy sme iny.
Odpovedať
Profilova fotka
ja som chvilku byvala v 1izb byte dvaja dospelí a male dieta ( 3r):) dalo sa to, bola tam velka kuchyna--- problem bol len vecer , kde sa chcela pozerat telka a niekto cchcel spat, alebo cez obed , ked mi dieta spalo, tak som musela sediet v kuchyni a max. radio pocuvat, ale dalo sa to :) uplne v pohode..... pre dvoch bez dietata uplne v pohode , si myslim..... Byt mal asi tych 38m2, jedna izba, kuchyna, mala chodba so skrinou, WC a kupelna mala... stacilo to v pohode.. Akurat balkom je velke + keby bol :) hlavne v lete.... ;-) jaj a co sa tyka upratovania, no... velmi nesuhlasim s " malydom", ja mam prave pocit, ze v malom byte je stale neporiadok, lebo staci par veci vonku a je to hned piate cez deviate...ale dalo sa aj toto prezit,viac sme upratovali, , hoci pri malom dietati a hrackach, veseleeee.... varenie bo tiez zazitok, prac. plocha mini, varilo a umyvalo sa sucasne :)
Odpovedať
Byvali sme 6 rokov v 1 izbaku 36m2.. Mali sme dve rovnake miestnosti, v jednej bola obyvacka s malou kuchynkou a v druhej izbe sme mali spalnu a pracovnu. 2 roky aj s malym dietatom sme fungovali.. To bolo asi najtazsie obdobie, lebo byt bol plny veci pre dieta.. A to sme sa snazili vsetky veci - aj nase, uplne minimalizovat. Ked to ale porovnam s byvanim v 2-izbaku, tak mi to ani neprislo nejaky velky rozdiel, len viac upratovania :-D kludne by som zase sla do 1i, ak by som vedela, ze je to len docasne riesenie a tesila by som sa na vacsie. Nam sa to nastastie podarilo, teraz si uzivame priestor :-)
Odpovedať
My sme tiez tak byvali 1-izbovy 38m2(balkon, kuchyna, chodba, pomerne velka izba, WC kupelna zvlast) dva roky, najprv sami dvaja a potom aj s malym. Myslim, ze sami dvaja je to v pohode, s dietatom je to uz horsie, aj ked my sme tak byvali ten prvy rok a to slo v pohode, take male babo ma clovek aj tak stale pri sebe a televizia ho nebudila, s vacsimi detmi je to uz asi horsie, pribudaju hracky aj naroky na priestor.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?