Bývanie v Nitre - Dlhá 1

Hello, zvažujeme kúpu bytu na tejto ulici. (Tie dva vyššie rovnake baráky hneď na začiatku dlhej ulice). Pri zvažovaní pre a proti nás stále odrádza jedno veľké proti - byt je na frekventovanej križovatke. Máte tu niekto skúsenosti s bývaním v tejto lokalite? Ako je to s tým hlukom, prachom a pod. ? Možno by tiež pomohla info o susedstve, atď. ĎAKUJEM!
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravím, známa mala prenajatý byt za študentských čias v jednom z tých panelákov. Bol som tam asi 3 raz na návšteve a čo môžem povedať, hluk bol evidentný, mali tam už aj plastové okná, ale hlavne pri daždi bolo počuť ruch križovatky. Bývali na 5-tom poschodí. Čo sa týka susedov, bývajú tam väčšinou dôchodci aspoň vtedy, ja som ich neregistroval, ale oni ich museli premydliť poriadne, aby mali pokoj ( neustály apel na čistotu, ticho, závisť mladosti nič iné )
Odpovedať
no, my sme byvali na Dlhej , nam sa tam byvalo dobre, vsetko blizko, autobus nam stal pod oknom, bolo to hlucnejsie, ale dalo sa, poradim Ti tak, ze skus niekedy cez den, rano alebo poobede, ked je premavka husta, vojst do baraku na chodbu a pocuvat hluk. Ale na Chrenovej sa teraz predava dost bytov, preco ste sa zamerali prave na tento cinziak, treba pobehat viac lokalit, vyborna je aj Chrenova pri poliklinike a LIDLI, mozes mi napisast aj do IP, Chrenovu poznam dobre.
Odpovedať
@xmarekx @brdza Dakujem za odpovede! Utvrdili ste ma v tom, coho som sa obavala, nakoniec ale od kupy zislo z inych dovodov. Najskor sme chceli centrum, ale postupne sme si uvedomovali, ze nam prekaza hlucnost a prasnost takychto bytov. Hladame teda dalej - hlbsie v Chrenovej.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?