Bytové jadro: čo napsíť do popisu prác?

Prajem pekný deň. Chystáme sa na rekonštrukciu bytového jadra. Ide o pražský typ bytu, kde je umakartové jadro s prechodnou kúpeľňou. Na stavebnom úrade nám dali tlačivo na ohlásenie stavby, v ktorom chcú druh, účel a rozsah stavebných úprav a jednoduchý technicky popis prác. Neviem presne čo si mám pod tým predstaviť. Na tlačive je asi päť riadkov, takže na nejaké slohove práce nie je miesto. :-D Vie mi niekto poradiť, respektíve dať inšpiráciu čo ste tam napísali? Ďakujem. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@thommy demontaz stareho jadra, vodoinstalaterske prace, elektroinstalaterske prace, murarske prace, obkladacske prace ..odvoz a likvidacia odpacu ...zmesti sa na 5 riadkov
Odpovedať
@richard71 V prvom rade ďakujem za odpoveď :-) a ešte by som rád vedel, či im niečo take stačí. Netreba tam presný popis použitých materiálov alebo niečo také? Nemám s tým skúsenosti a neznášam tieto úradné vybavovačky (ale to asi nikto) chcel by som to mať hned na prvý krát.
Odpovedať
Profilova fotka
@thommy tak ci to bude stacit neviem, ale myslim ze skor ano ako nie... asi len aby tam bolo nieco zmysluplne napisane... je to len prerabka jadra, nezasahujete do statiky... este ma napadlo ze tie elektrikarske prace by som tam ani neuvadzal,aj ked ich budete robit, lebo by hned ziadali aj reviznu spravu od elektrikara... :)
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravím, tiež sme riešili obdobnú situáciu, stačí stručný a jasný technický popis, k ohláške bolo potrebné doložiť aj plán/návrh a vyjadrenie od statika, aj ked sme odstraňovali nenosnú priečku - v samotnom vyjadrení zo stavebného úradu je uvedené, že sme povinný neskôr predložiť aj revizne spravy (elektrina a pod.). Jediné na čo boli na SÚ alergický, bolo slovo "rekonštrukcia", ktoré údajne zákon nepozná...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?