Byt v Liptovskom Hrádku

dobrý deň maminky, prosím Vás o radu, chceme garsónku alebo 1-izbový byt v Liptovskom Hrádku, ktorá mi môže poradiť lokalitu? nie sme odtiaľ, nepoznám pomery, len inzerujú ulice: Fraňa Kráľa, Belanská, Komenského..chceli by sme bližšie k vlakovej stanici, budem cestovať s deťmi vlakom, poprípade k obchodu..viem, že sú tam aj sociálne slabší obyvatelia, chceli by sme niečo slušné, ale nie predražené...vopred moc ďakujem za odpovede ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gabika53 Ahoj , neviem, či chceš niečo na prenájom alebo kupovať, ale to je v podstate jedno. Dala si si žiadosť na mesto? Teraz na jar by mali dostavať nájomné byty v Jabloňovom sade - sídlisko Belanská. Už dávnejšie postavené náj. byty sú aj na Športovej ulici, cca 10 min. od stanice, blízko je CBA a LIDL, je tam veľa mladých rodín. Športová sa nachádza medzi Prekážkou a Belanskou. K tým soc. slabším obyvateľom - tí sú predsa všade, v L.H. nie je konkrétne časť mesta, kde by žili v nejakom väčšom počte. Napadá ma , že pár ich je v nájomných bytoch na bývalej Slobodárke. Takže: Fraňa Krála a Komenského je pre teba ďalej, je to za parkom, najstaršia časť mesta a ešte stále tam žije viac než dosť dôchodcov, kt. všetko vadí. Jediný obchod tam sú Potraviny Včela a večer je tam otvorená Večierka. Vyšné Fabriky (Váhostav) -pre teba ďaleko, ale je tam kľud a ticho. Malý obchod. Sídlisko Belanská alebo Prekážka by boli pre teba super - 5 - 7 min. pešo na stanicu, na oboch sú blízko obchody. Na Belanskej máš CBA a Milk Agro a na začiatku Prekážky je CBA a LIDL a v centre mesta si cobi-dup :-) Dúfam, že som pomohla, ak sa potrebuješ ešte niečo opýtať, tak len smelo.
Odpovedať
@erikaah ahojky, ďakujem moc za super rady, lebo neviem sa tam dobre orientovať, asi bud týždeň budem mať nejaké obhliadky, aby som sa vedela odpichnúť ;-) ide mi hlavne o deti, aby sme mali blízko ku stanici, obchodu, aj tá CBA by nám stačila na menší nákup, no budem sa orientovať na tú Belanskú, asi 2 bytíky som si aj našla v inzerátoch..nevieš mi ešte poradiť, čo by som si mala všímať? ;-) ozaj, sú tam dobré spojenia s Vysokými Tatrami? PS som strašne rada, že si odpísala, máme to ďaleko omrknúť, preto s realitkami komunikujem len písomne alebo telefonicky..
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj , Belanská je super. Inak väčšie supermarkety, ako je Tesco, Hypernova a Kaufland máš najbližie v Lipt. Mikuláši. Čo sa Vysokých Tatier týka, tak ja ako turistka musím skonštatovať, že v minulosti to spojenie bolo z LH do VT oveľa lepšie, ale aj teraz sa dostaneš - dokonca aj priamo iba s 1 prestupom na zubačku v Štrbe na Štr. Pleso. Najlepšie si je vyhľadať spojenia cez CP na nete. Neviem, čo tým myslíš, že či ti neviem poradiť , čo by si si mala všímať, ale keď mi napíšeš niečo bližšie, tak možno poradím. Bývanie v L.H. je ako každé bývanie v malom meste. Odkiaľ si? A ako si sa dostala k bývaniu v L.H.? Ak nechceš odpovedať verejne, tak mi kľudne napíš do IP. Rada pomôžem Pekný deň ti prajem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?