Aký byt vo Zvolene

Poradte aky byt, respektíve na akom sidlisku kupiť byt. Ide mi o to, aby ten panelak nebo veľmi starý. Idealne postavený v 70 - 80 rokoch.
Odpovedať
Najmladsie sidlisko vo Zvolene je Zapad.Byty boli stavane zhruba 70,80 a 90tych rokoch Z praktickeho hladiska vyhodnu polohu, do mesta zajdes aj pesi, obcianska vybavenost dobra - skolka, skola, obchody aj zdravotnicke zariadenie. Mne osobne sa nepaci, zda sa mi prehustene ...betonova dzungla ...ale kazdy mame ine priority. Pekne a tiche sidlisko je Podborova ale bytovky su starsie...a tiez pekne a tiche sidlisko je Zlaty Potok.
Odpovedať
vieš, ale treba si zvážiť niekoľko vecí. Napr. ja som kúpil byt na Západe, jeden z prvých, čo sa tam stavali. A od tých, čo kúpili tie neskôr postavené, som mal info, že "tie prvé sa stavali ešte poctivo" - napr. výťah stojí na každom poschodí, nie na každom druhom medziposchodí, atď. Zaujímavá voľba sú napr. tehlové bytovky v meste. Tri poschodia, vo vchode 6 bytov. Možnosť vlastného kúrenia, atď. Úplne iné, ako v ďžungli na Západe. A bez problémov s parkovaním. Vyššia cena je samozrejmá.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som dlhy cas zhanal nieco novsie v ZV a nakoniec som zistil, ze za to postavim nedaleko ZV dom :)
Odpovedať
zatial vďaka všetkým za info
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?