Ako zavesiť mikrovlnku na panelovú stenu v byte?

Ahojte, zvazujeme kupu novej mikrovlnky, s jej novym umiestnenim. Povodne umiestnenie - na chladnicke - je s ohladom na vysku chladnicky, dost neprakticke. Mame malu kuchynu a oberat sa o miesto na pracovnej doske, umiestnenim MW na doske, nechcem. Jedinym riesenim je bud povodne riesenie - s umiestnenim rury na chladnicke (zvazujeme vsak i kupu novej, vyssej chladnicky :-x ), alebo riesenie, pri ktorom bude mikrovlnka umiestnena na stene. Mame kuchynsku linku v tvare L, pricom jedna stena - osadena nastennymi skrinkami je nosna, hruba, je to deliaca stena medzi nasim a susednym bytom. Tato stena je vsak uz "obsadena", a nahradit nastennu skrinku mikrovlnkou nechceme, su potrebne a je ich aj tak malo. Doposial sme do steny, ktora nadvazuje na to "L"ko nevrtali, nie su na nej ani ziadne nastenne skrinky, prave kvoli tomu, ze stena je velmi tenka. Ide o 5-6 cm panelovu stenu/priecku, rozdelujucu kuchynu od kupelne. Z druhej strany steny su na stene obkladacky (zrekonstruovana kupelna). Ak mate niekto skusenost so zavesenim skriniek, mikrovlnky, do tak tenkej panelovej steny, uvitam rady (aka velkost hmozdiniek postacuje, ake mnozstvo...). Tiez rady k sposobu samotneho vrtania... z druhej strany steny su obkladacky, neradi by sme, keby praskli :-| . Dakujem za nazory.
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali, teda este stale mame staru kuch. linku a mikrovlnku sme mali upevnenu a polozenu pod vrchnymi skrinkami tej nosnej steny ako pises. Ujo mi urobil take uchytky tvru L ktore sa navrtali do steny a mikrovlnka bola na nich zavesena hned pod vrchnymi skrinkami, takze mi zostala aj prac. plocha. teda dufam, ze som to dobre vysvetlila, mohla by som ti poslat aj foto ak by si chcela. Skusenost s tou tvojou druhou variantou nemam, tak v tom neporadim :-|
Odpovedať
kludne mozes vrtat aj do 5 sm priecky, ked su z druhej strany kachlicky. len opatrne. poznacit si na vrtak pokial mozes vrtat a hotovo. podla mna uplne postacuju osmicky hmozdinky. ja mam na takej priecke zavecene vsetky vrchne kuchynske skrinky a neni problem. ja mam mikro vstavanu, ale mama to ma riesene ako pise yvulienka. dve konzoly v tvare L a na tom polozena mikrovlnka pod skrinkou.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?