Ako zakrijem presvitajúce pásy na zelenej

Zdravím Pred dvoma rokmi sme maľovali moju tak že predtým bola že boky boli bielou farbou a v strede zelené pásy a ostatné bolo na bielo , a my sme to premaľovali tak že boky sú na zeleno a ostatné steny sú na bielo . Po čase som spozorovala že na stene kde je biela farba tak tam sa mi objavili fľaky a na stene kde je zelená farba sa objavili tie pásy .Neviem či na fotke to bude všetko vidieť no rada by som sa spýtala že ako zakryjem tie škvrny a presvitajúce pásy ? .
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia3030 ked ste to malovali, tak ste tie steny aj umyvali? Lebo ak nie, tak sa nemusis ani cudovat, ze ti zacali presvitat.
Odpovedať
@lucia3030 obavam sa, ze nijak. Len znova namalovat, ale kvalitnou farbou, mozno bude treba aj penetrak a v najhorsej variante oskrabat stare farby. @jergusvav steny sa umyvaju len v najnutnejsich pripadoch (mastnota, hrube necistoty...). Dnesne farby su uz na inej baze ako byvali hlinkove
Odpovedať
Profilova fotka
@zita19 no ale ked tam ma taketo mapy, tak ocividne ta stena bola mastna, lebo inak by farba pekne chytila.
Odpovedať
@jergusvav nemusela byt mastna, mohla byt blbo namiesana farba a vytahuje pigmenty zo spodu, moze byt blba farba. Na mastne sa pouzivaju separacne natery, lebo akrylove farby (a tych je teraz na trhu vacnina, s mensi ci vacsim podielom akrylov rozneho druhu) na mastne nechytia a to uz ani umyvanie nepomaha. Alebo sa dava penetrak ak je podklad problematicky.
Odpovedať
@zita19 pre mňa je neuveriteľné, že niekto nedáva penetrák.
Odpovedať
@lucia3030 malo sa to rozhodne napenetrovať a potom malovať, prípadne viac vrstviev. Ako ste vrstvili? A akou fabrou?
Odpovedať
@worker_falcon pre mna tiez... Raz som sa tomu chcela vyhnut, najprv som mala slovnik, ze prazsky dlazdic by zavidel a nakoniec som ho tam tak ci tak praskla. Jeden den uplne zbytocne vyplytvany, lebo kym to vsetko poschlo ako malo :-p
Odpovedať
Profilova fotka
Ako vravel Lenin: Penetrovat penetrovat penetrovat ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?