Ako predeliť obývačku, aby v nej bola aj manželská posteľ?

Profilova fotka
Poradte mi - mame 2 - izbovy byt, detsku izbu a v obyvacke mame v rohu manzelsku postel.... ako a cim ju oddelit od obyvacky?
Odpovedať
je tu už tato tema rozoberaná, hod do vyhľadavača otazku zaleži od rozmeru izby, vchodu, okien sadrokartonom, posuvnými dverami, závesom, nábytkom nakresli plan izby do fotobl. isto ti poradime ;-)
Odpovedať
jedno z velmi jednoduchych a lacnych rieseni - kniznica expedit z IKEA. alebo potom kolajnicka na zaves. odporucam popozerat si stranku IKEA, pripadne si zobrat ich katalog, tam inspiracii najdes kopec.
Odpovedať
My sme to mali oddelene takou vertikalnou zaluziou,ako sa dava na okna. Nezaberie to vela miesta,mas dost svetla,zatiahnes iba ked potrebujes. My sme to vzdy zatahovali iba tolko,aby zakrylo postel, takze to opticky nezmensovalo izbu,lebo bolo vidiet az na druhy koniec izby. Prakticke a nevtierave.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
čo takto japonská stena ? ;-) môžeš si meniť aj farby podľa vkusu a pod... veľa variácií... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak tuto otazku riesim momentalne tiez , riesenie by aj bolo ale preco je ta ikea len v ba :(
Odpovedať
V inzerátoch na predaj bytov/domov je jeden s posteľou "vo vzduchu".
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ikea produkty si môžete kúpiť aj cez niekoho na mimibazary. Dajte si do vyhľadávania ikea a nájde Vám inzeráty. Väčšinou si účtujú za veci príplatok + poštovné. Praktické pre tých čo sa im to Bratislavy neoplatí cestovať.
Odpovedať
japonská stena. Policové zostavy zaberajú miesto, sú to lapače prachu. Alebo skriňou. Všetko závisí od pôdorysu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
My sme to vyriešili pódiom v obývačke.Na večer ho vytiahneš a je tam postel a ráno zasunieš a máš miesto. Na vrchu pódia je obývacia stena. U nás to zožalo velký úspech už ho máme 12 rokov a stále to super funguje.
Odpovedať
Ja som to pred par rokmi vyriesil vyklopnou postelou priamo z obyvackovej zostavy.
Odpovedať
Profilova fotka
A načo predeľovať.......?! Tiež sme svojho času riešili presne tento istý problém. Mali sme izbu rodičov a izbu detí. Deti mali svoj malý TV a my náš veľký TV. Obývaciu stenu sme dali na tú stenu, kde boli dvoje dvere (kuchynské sme tým pádom zatvorili) a na tú opačnú veľkú stenu oproti dverám sme si dali manželskú posteľ a vedľa nej sedačku. Všetko (aj detskú aj obývačku) sme ráno na 10.-15 min. vyvetrali a postlali. A boli, ako píšem 2 plnohodnotné obývacie izby: rodičovská a detská. Predeliť je blbosť. Videl som takto predelené obývačky (viac ako 10) - ale boli to len kutice...
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?