Ako dispozične riešiť obývačku spojenú s kuchyňou?

Profilova fotka
Ahojte :) Potrebovala by som poradiť, nejaké inšpiračné fotky by mi tiež pomohli. Ale hlavne také reálne fotky, nie z netu postahované inšpirácie. Ideme prerábať byt, chcela by som spojiť obývačku s kuchyňou, nakoľko kuchyňa je strašne mala , ideme ju celú prebúrať... V obývačke by som chcela dať francúzske okno pred ktorým by bol veľký jedálenský stôl - plus aj barový pultík. Mňa by hlavne zaujímala, ako by sa to dalo dispozične riešiť, aby to nebolo také napraskané. ďakujem za každú radu a fotku :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ers89 A čo tak hodiť sem nákres....? Ako máme radiť, ak nepoznáme situáciu....? Mám prepojenú dispozíciu, ale od okna v kuchyni po francúzske okno v obývačke mám 9 metrov. Koľko máte Vy? A obývačku mám širokú 4,5 metra. Koľko máte Vy? Priečka, ktorú chcete búrať nie je náhodou nosná....? A to francúzske okno: to akože na nejakej bytovke idete vypíliť francúzske okno...? Veď to je zásah do vzhľadu fasády objektu - toto Vám asi neprejde...(?)
Odpovedať
Profilova fotka
Minimalne polovica domov či bytov v albumoch tu na MS má prepojenú kuchynu s obyvackou časťou. Popozeraj albumy, uvidis. Alebo hod nákres či foto priestoru.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?