Vlhne stena pričina neznama

Ahojte mam problem ktory riesim uz dlho..na.foto je stena priecka chodbova prepojena s kupelkou vodari vysekali cast v sprchaci ale rozvod drzi aj tlak neklesa...no obkavuje sa to pomaly ...nevede tade ani ziadna rura s vodou..moze to byt od kuta? Cez sparovku? Ta je trochu aj popraskana ...aby to zo sprchovania hentak vlhlo? Uz to je 2.5roka a sa to zvacsuje ale velmi pomaly dakujem za rady vopred.
Odpovedať
Profilova fotka
@katka6161 A drzí tlak aj na podlahovom vykurovaní ?
Odpovedať
Pokial je v sprchaci len obycajna sparovka a ziadna hydroizolacia pod obkladom tak to bude aj pricina vlhnutia. Vyskrabat sparovku v sprchaci a nanovo vyplnit silikonom.
Odpovedať
@zmrzlina_sk ano kurenar tu bol to skontrolovat
Odpovedať
@martin_thulo hydroizolacia bola robena pod obklad...jedine ta sparovka ze by to ale hentak robilo ? Ze voda prejde az na lepenku a odtial ide do mura?
Odpovedať
@katka6161 Ano presne tak, ta voda sa vezie popod dlazbu kludne aj niekolko metrov a na najblizsej stene spravi vlhky flak.
Odpovedať
@martin_thulo ale ked je rozvod vody dobry tak to musi ist jedine cez tu sparovku lebo voda neunika nikde tak to musi byt jedine z toho sprchovania....
Odpovedať
@katka6161 Ano zo sprchovania cez sparovku, nanestastie som mal ten isty problem, silikon to vyriesil.
Odpovedať
Mám v dome dve kúpeňe, v jednej je vaňa a v druhej sprchovací kút s tým nešťastným žľabom. Kúpeľňa s vaňou je OK, ale na ten sprchovací žľab mám podozrenie ako na zdroj zápachu. Necítiť to vyslovene potuchlinou, ale uznajte že keď kúpeľňu dôkladen vyumývam a stále v nej cítim taký špecifický pach, niečo tu nebude v poriadku. Plazil som sa všade, čuchal okolo umývadla, za WC, zo sifónov, nikde nič nerazí. Obkladači urobili kúpeľňu vizuálne veľmi pekne, ale boli rýchli ako namydlený blesk, zmastili ju za dva dni. Mám trochu pochybnosti, či správne urobili hydroizoláciu pod sprchovým kútom. Podobný výkvet na stene sa mi nikde ešte neobjavil. Zvažujem, že z vonku navŕtam sondu pod sprchovací kút a premeriam vlhkosť pod poterom.
Odpovedať
Profilova fotka
@katka6161 jajaj , škoda tej peknej dlažby , pred buraním ste sa mali presunúť so sprchovanim na istý čas do vane , až ju máte.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?