Stavbyvedúci/stavebný dozor

Zdravim, Uvažujem o prihlásení sa na skúšky pre stavebný dozor a stavbyvedúci. Myslím, že teraz su v jednom. Vykonávam v práci funkcií asistenta stavbyveduceho a dozora už 7 rok, líniové stavby. Problém je som síce Ing. Ale ekonomický (malé a stredné podniky). Je možné s mojím vzdelaním a praxou sa uchádzať o skúšky pre tieto profesie? Prestudol som si stránku komory SI a tam píše dosiahnute "technické" vzdelanie a prax. Niekedy som skôr niekde čítal, že s iným vzdelaním stačí 7 rokov praxe, ale už neviem nájsť túto informáciu. Má niekto skúsenosti, či mám vôbec šancu. Dakujem
Odpovedať
jeden moj kamarat si robil tie skusky, aby mal okruhlu peciatku, mozem sa ho spytat aku ma on skolu a kolko rokov praxe musel mat.
Odpovedať
Ak budeš taká dobrá, ďakujem pekne
Odpovedať
Profilova fotka
@mladeucho v jednom nie sú treb asa prihlásiť na skúšku, tam sú podmienky
Odpovedať
@jan45 ďakujem za odpoveď, ale nechápem.
Odpovedať
Profilova fotka
@mladeucho tu mas podmienky https://www.sksi.sk/domov-1/stavbyved... https://www.sksi.sk/buxus/docs/Strom_... Ak si si nie isty, mozes poziadat o posudenie vzdelania, tlacivo je tuto: https://www.sksi.sk/buxus/docs/Strom_...
Odpovedať
@mgx to mám všetko preštudovanie, ale v posúdení vzdelania je napísané výplne vzdelanie technického charakteru, a to je kameň úrazu.
Odpovedať
Profilova fotka
@mladeucho ešte raz si preštudujte podmienky, zamestnávateľ by Vám mohol dať doklad o praxi , prejaví sa to v denníku
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Zdravím Vás mám presne ten istý problém ako vy, že prax síce spĺňam, ale nemám vzdelanie technického zamerania. Podarilo sa vám zistiť či je vôbec možné sa uchádzať na skúšky stavbyvedúceho bez vzdelania technického zamerania ? Za odpoveď vopred ďakujem.
Odpovedať
Bez technického vzdelania Vas nepustia ku skúškam, aj keby ste mali prax storočnú. Osobná skúsenosť
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?