Pohon dvojkrídlovej brány s ovládaním cez app

Profilova fotka
Ahojte, mám dvojkrídlovú bránu a chcel by som k nej pohon ktorý je ovládateľný cez aplikáciu. Zatiaľ som predbežne pozeral že NICE má aj aplikáciu na smartfony, ešte dávnejšie som mal vybraný pohon nice wingo 2024, len neviem či to tento model podporuje. Vedeli by ste mi poradiť pohon cena/kvalita/výkon ktorý je ovládateľný cez aplikáciu ? Brána bude otváraná do vonkajšej strany. Ďakujem.
Odpovedať
@danny888888 ja som si za par kopejok kupil a pripojil na volny spinaci kontakt pohonu relatko+dialkove 433Mhz (to som sparoval s vysielacom 433Mhz v aute), relatko podporuje aj wifi takze to mam aj cez apku.
Odpovedať
Profilova fotka
@jano2007 viem že je aj takáto možnosť no do toho sa púšťať nechcem. Skôr mňa zaujíma odpoveď typu : "Kúp si NICE model XY a k nemu modul IT4WIFI, funguje perfektne, pomer cena/výkon výborný, spolahlivý, tichý, bla bla ..." Proste keď už idem kupovať nejaký pohon aby som nekúpil starú modelovú radu, či radšej neinvestovať pár € na viac s tým že dostanem za to oveľa viac muziky. Rád by som sa vyhol tomu že kúpim pohon ku ktorému nenapojím nič kompatibilné. Zabudol som dopísať, že krídla majú šírku 2 metre výšku 1,5 metra.
Odpovedať
@danny888888 no v tom neporadim ja mam hormann a BFT
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?