Oplatí sa vám byť profesionál?

Trochu osobná otázka ale suma 16 eur mesačne mi príde dosť vysoká preto sa pýtam vás profesionálov či je to dobrá investícia. Nieje tu zaregistrovaných vela remeselníkov tak rozmýslam ci je to pre ludi lakave. Trochu sa rozbieham, malujem obrazy na steny (detske izby a tak) + hlinene omietky, to su vsetko take okrajove zalezitosti, nepoviem klasicky obkladac ma zakaziek dost tam je to o niecom inom ako v mojom pripade. Co myslite?
Odpovedať
Profilova fotka
16€ za čo?
Odpovedať
@teta_z_lesa Ty musis vediet,ci je dopyt na inych predajnych portaloch po tvojich dielach. A na zaciatok zrejme budes v minuse,ale casom sa mozes rozbehnut. Chce to dobru reklamu. Vsimni si,aki su niektori "vlezli". Nieco sa opytas a uz mas od nich v sprave alebo priamo v komentari ponuku,ze ich mozes oslovit. Myslim,ze na tomto fore sa musi clovek zo zaciatku velmi snazit,aby zaujal ludi a rozbehol sa.
Odpovedať
Profilova fotka
a sashe.sk nie je vhodny? ci tam uz si?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj @teta_z_lesa, mám na starosti Profesionálov, tak sa môžem tiež k tomu vyjadriť :) Profil PRO je forma reklamy, teda mnohokrát je to aj o určitom risku a testovaní, čo sa ti oplatí. Máme Profesionálov, ktorým reklama u nás vyhovuje, ale sú samozrejme aj prezentácie, ktorých majitelia spokojní neboli. Má na to vplyv mnoho vecí (ponúkaná služba, tovar, aktivita PRO, jeho komunikácia, ciele a očakávania od jeho profilu...) a tak je ťažké zhodnotiť si tvoju situáciu podľa niekoho iného. Zaváži hlavne to s akými prioritami si profil zakladáš, či si chceš postupne budovať svoje meno a povedomie o tvojej značke, alebo chceš získať zákazníkov, alebo čokoľvek iné :) Ako aj správne uviedla hoblinka13, mala by si tiež sama najlepšie vedieť, či je po tvojej službe dopyt a ak je, tak cez aké weby si zákazníkov získala, pretože sa môže podľa nich určiť aj tvoja cieľová skupina :)
Odpovedať
@teta_z_lesa Ono to nie je az taka tazka matika. Ak vdaka MS ziskas minimalne raz za rok ( co je dost pravdepodobne so spravnym pristupom ) zakazku kde v cistom zarobis 200 eur tak sa to vyplati pretoze si v pluse.
Odpovedať
Profilova fotka
@teta_z_lesa vyskusaj to na par mesiacov a uvidis ci budes mat vdaka tomu viac zakaziek. zalezi ale aj od teba ci tu budes dobrym sposobom propagovat svoje sluzby, ci zaujmes ludi lebo oni sa ti nezacnu sami ozyvat len preto, ze si zalozis pro ucet. drzim palce
Odpovedať
Profilova fotka
@teta_z_lesa nie je to len o prezentacii ale aj o tom, ze aj na googli ta najdu. Mna najdu vacsinou cez modru strechu a pritom mam aj klucove slova na googli dobre nastavene
Odpovedať
Profilova fotka
Chodia tu väčšinou ženy a laici čo si stavajú dom . V momente ako narazia na problém hľadajú odpoveď. Pre mňa ako remeselníka je to úplne hluchá reklama a vyhodených 16€. Vo vašom prípade by som to skúsil. Dosť tu zaberú pekné obrázky ,fotky svojich diel. Výhodou je ak ste z okolia BA. Ak ste z Oravy alebo od Michaloviec a nie ste ochotná cestovať do BA tak sú to vyhodené peniaze.
Odpovedať
Profilova fotka
@teta_z_lesa dám aj ja vlastnú skúsenosť: Som síce vo fachu 26 rokov, no pred pár rokmi som si trochu "zmenil" súkromný život a zrazu som sa ocitol v úplne novom meste, kde značka JUKO bola neznáma. Potreboval som jednoducho ukázať čo robím a čo viem a na to mi Modrá strecha poslúžila perfektne. Sú tu ľudia, ktorí hľadajú to, čo ponúkam a v minulých rokoch odhadujem dve tretiny zákaziek bolo odtiaľto. Preto investícia za PRO je pre mňa asi taká, ako za rok vyhodím na tringeltoch v reštaurácii ;-) Platím si na rok dopredu, čiže nie 16, ale 12,5€ mesačne. Vyhodené peniaze by to boli, ak by som sa o svoj profil nestaral, nepridával albumy a články a nekonfrontoval svoje názory s diskutujúcimi, ktorí to berú ako svoje zamestnanie. Oni ale netušia, že mi robia službu :-D Skúsil som aj platené Bannery, neosvedčilo sa. Každopádne Modrá strecha je pre mňa kvalitný partner, aj keď o mojej značke nepíšu v každom fóre platení trollovia, ja viem, čo mi odtiaľto prišlo a dnes sa to už podáva ďalej :) Odporúčam skúsiť!
Odpovedať
@teta_z_lesa zdá sa, že to, čo robíš, robíš fakt "okrajovo". potom ani nie si skutočný "pro-fesionál", keď to robíš asi iba popri normálnej robote a neživí ťa to. To je hobby. Každopádne si musíš zvážiť, či vôbec potrebuješ nových klientov. Lebo ak by si za mesiac cez toto fórum zohnala čo len jednu zákazku, tak si určite v pluse. Otázka je, či by si to zvládla časovo... Profilu sa treba venovať, mať fotky, atď. Osobne ale preferujem reklamu na FB. Zvolíš si sama parametre. Aj keď za 16€ mesačne asi zázraky nečakaj, resp. by to muselo byť perfektne cielené.
Odpovedať
Profilova fotka
@worker_falcon vidíš, a mne FB nepriáša okrem lajkov asi nič... Ale to je zrejme indi vindi ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?