Elektricka sprcha Tres

DObry den mate niekto skusenost s elektrickou sprchou Tres ? zaujima ma skor jej montaz samozrejme ze je prilozeny manual a tiez na predajni mi vraveli ze to nemoze byt tazke ale ani ja ani moji vodari si s tym akosi nevieme radi.. strasne vela komponentov,nastaveni,ci uz ele ale aj samotna vodarina... vie niekto poradit?? po pripade najde sa tu niekto kto to vie namontovat?
Odpovedať
A aky to je konkretne model?
Odpovedať
@klara321 zdravim vas ..je to tato sprcha: https://www.svet-kupelne.sk/podomitko... mate s tym skusenost niejaku? dakujem
Odpovedať
@mitulus1 Čo konkrétne robí majstrom problém?
Odpovedať
vodarina...ako presne napojit tu zmiesavaciu nadobu a kam... tiez celkovo nastavit jednotlive rurky na predpisany tlak atd... ono v podstate sa moji vodari s takou sprchou este nestretli a nakolko to nieje lacna zalezitost nechcem aby sa to spravilo hociako ale tak ako ma... volal som obchodakovi tresu na svk tak ma odkazal na niejakeho pana ktory robi servis na vychodnom slovensku ale bohuzial z tisicpasto telefonátov mi ani raz nedvihol ani neodpovedal na mail...
Odpovedať
Podľa toho manuálu https://www.svet-kupelne.sk/storage/d... sa celá riadiaca "skrinka" montuje do priestoru blízko sprchy, kam sa cez rohové ventily, redukčné ventily tlaku vody a (dúfam že nie flexi) hadičky pripojí na rozvod vody, hlavovú a ručnú sprchu (dolné vývody zabudované v stene na predpísaných kótach, horné v spomenutom priestore nad sprchou) tiež pripojiť k riadiacej skrinke a pripojiť elektrické káble... V akom to je celé štádiu...?
Odpovedať
@dedo758 tak mam spravene rozvody vody s tym ale ze sprchu som si vybral az potom co mi rozvody boli spravene...ale je to stale holo stavba takze nieje problem dosekat a prisposobit tomu rurky tak ako treba... len oni to robit nechcu lebo sa boja ze spravia nieco zle
Odpovedať
chapem to spravne ze vodovodne rurky musia byt nad stropmom??pretoze pan od tresu mi vravel ze ta zmiesavacia nadoba moze byt aj vo vedlajsiej miestnosti...najidealnejsie v kotolni co aj mam...aby k nej bol aj pristup...aj by som ju mal nad hlavou...kde je sadrokarton ako by som to spravil??
Odpovedať
Ak je technická mistnosť vedľa, tak radšej tam. Nie veľmi ďaleko, aby veľa studenej vody netieklo, kým nastavená príde. Ideálne keby to bolo hneď za stenou.
Odpovedať
@dedo758 vy ste vodar?? alebo sa venujete tomu???
Odpovedať
Aj vodár :-) Takúto sprchu som tiež nemontoval, ale zložitosťou pár podobných...
Odpovedať
@dedo758 odkial ste? neviem ako to tu funguje...niejaky mail na vas alebo t.č. ??
Odpovedať
V tomto vám asi nepomôžem... :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ok vdaka
Odpovedať
@mitulus1 Ja mam tiez od tres baterie termostaticke ale nie elektricke, takze bohuzial nepomozem. Vzhladom na cenu tej baterie, ja by som na Vasom mieste pockala s montazou na servisneho technika Tres. Asi Vam nezdviha, pretoze ma dovolenku, predsalen su Vianoce.
Odpovedať
@klara321 dakujem...ja sa mu snazim dovolat uz cca 2 mesiace...
Odpovedať
@mitulus1 tak skuste cez kupelnove studio, nech ho kontaktuju oni...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?