Vypínače Schneider alebo Legrand?

Dobrý deň strecháči. Prosím pomôžte mi vybrať správne vypínače do domu. Neviem či sú lepšie schneider alebo legrand? Skúste mi dať nejaké tipy aj na konkrétne modely. ďakujem.
Odpovedať
Ahoj, my sme si vybrali Legrand Valena, klasika. Uvazovali sme aj nad Celiane, kde sa nam pacili zasuvky. Schneider neviem, ale je to kvalitna znacka, tak neverim, ze by boli nekvalitne. Skor ide o vzhlad a podla toho si vyber.
Odpovedať
Profilova fotka
Legrand Life.
Odpovedať
máme aj aj a rozdiel nevidím, takže to máš jedno @stassa
Odpovedať
@stassa http://www.modrastrecha.sk/forum/elek...
Odpovedať
@stassa Ani s jednymi nespravis chybu, vyberaj podla dizajnu a rozpoctu
Odpovedať
Profilova fotka
@matusd No nedavno si nas zakaznik vybral Schneider unica u svojho dodavatela vypinacov a neskor sa rozhodol ze chce stmievac pre elektronicke transformatory a zial Schneider taky nevyraba. Takze skor by som sa pozeral ci vyrobca ktoreho si vyberiem ma cely sortiment vyrobkov alebo len cast.
Odpovedať
@ramoon Stmievac pre kapacitnu zataz, cize elektronicke transformatory Schneider Unica MGU3.515. Takze maju :)
Odpovedať
Inak neviem ako vyssie rady Schneideru, ale po skusenosti s najnizsou radou Anya, by som isiel do Legrandu. Tym samozrejme nechcem povedat, ze len Legrand je kvalitny.
Odpovedať
Profilova fotka
@romi29 dik za info ele pozri file:///C:/Users/Roman/Downloads/MGU3_515_12%20(1).pdf pozri Typ zátěže asi niekto teda nevie prekladat ale ja som tam elektronicky transformator nespomina.
Odpovedať
Ak Legrand tak nie nižšiu radu ako Valena a ak Schneider tak určite min. UNICA. Ak nechceš veľa platiť tak zlatý stred je ANYA schn. alebo CARIVA legr.
Odpovedať
Profilova fotka
@romi29 no a este som zabudol ze otocny nemaju vobec po ktorom siaha 90% zakaznikov. :(
Odpovedať
@ramoon Tu to mas prelozene: http://www2.schneider-electric.com/re...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@romi29 no vsak ano ale ked ides na ich stranke cez produkty a ovladace komfortu a nasledne kliknes na stmievace a kliknes na MGU3.515 tak tam je jedine technicky list v PDF v ktorom sa to nespomina tak isto sa nespomina elektronicky transformator v popise produktu na ich stranke. Takze chyba stranky?
Odpovedať
@ramoon Strankami sa neriad, ber ich len ako orientacne. Bud si vo velkoobchode zober kompletne katalogy vyrobcov, alebo si ich stiahni a riad sa nimi.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?