Vstavané Led orientačné svietidlo Legrand Céliane na 230 V

Dobrý deň, máte niekto skúsenosť s týmto svetlom? Chceme ho dať do domu na chodbu, len nevieme či dáva dostatočné osvetlenie. Ďakujem za odpovede .
Odpovedať
@matuntun Dostatocne svetlo na co? Tieto od Legrandu som este nazivo nevidel, ale orientacne LED ma aj Niko a sluzia na jemne prisvetlenie schodov a chodieb v noci - urcite nenahradia standardne svetla.
Odpovedať
Profilova fotka
@matuntun legrand neuvadza svietivost ani spotrebu ale predpokladam ze to bude cca 0.3w ako to ma niko co je nic moc. Doporucujem 1w power led alebo pre efekty 3w power led.
Odpovedať
@ramoon No, ono zase tych 0,3 W ako orientacne uplne postacuje. Samozrejme, je treba mat v tych priestoroch aj hlavne osvetlenie. Ucelom orientacnych je len nepotknutie sa na schodoch, ci nenarazenie do steny. A pri tej spotrebe to moze svietit kludne celu noc...
Odpovedať
Vedeli by ste mi poradiť prípadne iný typ osvetlenia, ale do montážnej krabice KO 68. Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@matuntun Tie uzasne montazne krabice co tam natlaci kazdy elektrikar je problem. Drviva vatsina svietidiel pouziva svoje montazne krabice. Museli by ste ich vysekat a nahradit. alebo sa zmierit so svietidlami NIKO alebo LEGRAND.
Odpovedať
Profilova fotka
@matuntun ja mám konkrétne v dome orientačné svietidlá z tohto katalógu http://www.svietidla-km.sk/katalogy/l... ja mám zo strany 2 prvé a posledné - prvé sú 0,3W a tie posledné raz toľko 0,6W, takže záleží na čo a kde to potrebuješ a aký priestor by to malo osvetliť (ak chceš príď sa pozrieť ako svietia) majú tam aj viac druhov na strane 3 a 4 tie zapustené išli do montážnej krabice D60x40 mm dúfam, že ti to pomohlo
Odpovedať
Ďakujem, pozriem link.
Odpovedať
A čo tak svietidla od Kanluxu-Taxi?tie krabice mame KPR 68 hlboke,
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?