Vie niekto ako sa volá svietidlo na obrázku?

Dobrý deň, poprosím nevie niekto aký výrobca je na obrázku? Našla som ich v jednej kamennej predajni no stitok je zavádzajúci (okrem ceny). Na predajni mi odmietli povedať kto je výrobca a označenie produktu, evidentne sa boja že tie svietidlá nájdem lacnejšie. Za každú pomoc Ďakujem. Ps: už som skúšala všetko možne no bez úspechu 😕
Odpovedať

Odpovedať
@katka209 no popravde, necudujem sa im.
Odpovedať
@katka209 na tom druhom mas, ze je to opple
Odpovedať
s tymto sme aj my bojovali, bali sa,ze najdeme a objedname lacnejsie,cez net tak preto nechcu prezradzat :-(
Odpovedať
Ani sa veľmi nemusíte báť, že v predajni nakúpite drahšie, ako na nete. Oni vedia aké sú ceny na trhu. Nechajte si urobiť cenovú ponuku a uvidíte, že ak nebudete objednávať z Číny, tak to bude v poriadku. Naviac, ak dobre vidím na cenovku, aj oni majú e-shop.
Odpovedať
@ernesttyukos Áno eshop majú no presne tieto svietidlá tam vôbec nemajú. To aj predavač rovno vravel, že na eshope a v predajni majú rôzne veci.
Odpovedať
@cina1 Ďakujem už som to dohľadala aspoň jedno. Popravde na nete cena okolo 20€, v predajni cez 60€...Snáď sa nájde niekto kto ich bude poznať lebo asi majú trošku vyššie prirážky
Odpovedať
@katka209 Ja za 16,- u "známej" firmy z Blanska. Veľa šťastia.
Odpovedať
Profilova fotka
@katka209 nebudu to svietidla z R1 v BA?
Odpovedať
@ramoon Skôr ide o to, že ten luster sa už nevyrába, preto nie je na internete a na cenovke je cena už znížená z pôvodnej, stropnicu porovnávali LED a žiarivku, samozrejme že cena je iná, a to AZZARDO je v rovnakej cene aj na internete. Ľudia trpia utkvelou predstavou, že na internete musí byť všetko lacnejšie.
Odpovedať
Profilova fotka
@ernesttyukos no v pripade svietidiel z R1 to zial tak nieje. Tak ako pise vo svojom prispevku katka209 @ Je to specialista a na eshope ma len svietidla ktore nema na showroome. V eshope ma totiz len svietilda znaciek ktore nekontroluju ceny na trhu a snazi sa ich predavat takmer za svoj nakup len aby mohol vykradat projekty konkurencie a likvidovat tak cely trh so svietidlami danej znacky. Je vela svietidlarov co mu uz nepredaju ani ziarovku ale zial stale sa najdu spolocnosti ktore mu tovar predaju a potom sa stazuju. Ludia su proste nepoucitelny.
Odpovedať
Profilova fotka
@katka209 Mam pocit ze vyrobcu a povod vyrobku ti predajca nesmie zatajit. Mam pocit ze je aj na to zakon, ze kod vyrobku na cenovke musi sediet s kodom na fakture alebo doklade o kupe a musi byt identicky s kodom alebo nazvom na obale vyrobku. Taktiez kod na energetickom stitku musi sediet s kodom vyrobku. Ak toto niekto zatajuje tak porusuje zakon a prava spotrebitela poznat povod produktu. Samozrejme ze sa to da obist ale ak sa stretnete s takouto praktikou tak u daneho predajcu radsej nepodporovat.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@ramoon To sú silné slová a nie pravdivé. Ceny sa zo zákona nesmú kontrolovať ( kartel... ) a ponúknuť niekomu nižšie ceny je normálny konkurenčný boj. A predchádzať " kradnutiu " projektov sa dá skôr hlbšou spoluprácou, ako takýmto očierňovaním konkurencie.
Odpovedať
@ramoon Pôvod tovaru a dodávateľ musí byť na energetickom štítku. Takže na štítok svietidla od vás môžem napísať CASCA/IT. A na cenovke a faktúre musí byť kód z cenníka firmy a podstatným menom charakterizovaný druh produktu.. Napríklad Hagard si na všetko robí svoj kód.
Odpovedať
Profilova fotka
zlati ste...uz len aby sa pridal aj Janko a vysvetlil nam ako to je... (sorry, nedalo mi, dobru noc).
Odpovedať
@ramoon ano je to presne R1, nechcem robiť zlú ani dobrú reklamu nikomu. no teraz neviem či z vašich reakcií mám chápať že lacnejšie aj tak nezozeniem?
Odpovedať
Profilova fotka
@ernesttyukos Ano zo zakona nesmie nikto diktovat ceny pretoze je to kartel ale je tu aj slobodna volba komu tovar predam na dalsi predaj.
Odpovedať
Profilova fotka
@tricom Janko vysvetlovat nic nemusi. Presne to tu popisala jeho zakaznicka co jej povedal predavac a ja som to len potvrdil ze je to tak.
Odpovedať
Profilova fotka
@ramoon hej, iba trocha sarkazmu pre neznalych....
Odpovedať
Profilova fotka
@katka209 teraz nemam pravo hovorit ze mam vo vsetkom pravdu ale: prisla si do predajne, do tepla ci klimy, mas tam kopu peknych veci na ociach, chodis po koberci a niekto sa ti urcite venuje. najom, energie, vzorky, nabytok a mzdy su len polovica toho co si viete predstavit....a uprimne, nie ste radi ze mate kam ist a pozriet si to? ved po tom vsetci volate!! vzorkovne, showroomy,predajne na zivo....to je to, co vas bavi. a ano pravom. takze spat na zaciatok vety: predajna, personal, vzorky (po case z roznych dovodov iba drahy srot), zariadenie, prezentacia, propagacia), to stoji tolko, ze je prirodzenou podnikatelskou reakciou chranit sa. kazdy podla vlastnych navykov a moznosti. niekto znackami, niekto sluzbami, vztahmi a velke showroomy s rizikom kooopy neefektivnych turistov s fotakmi maju obcas smolu. je to dnes tak...odfotim, vygooglim, kupim online z akejkolvek riti ale laaacnoooo... takze este raz a naposledy....kde ste to nazivo videli, zalubili sa a odfotili autenticky stitok ????????? ak si spomeniete, spomenuli ste si na toho, koho ste istym sposobom okradli.... uz ste spokojni??
Odpovedať
@tricom Ešte si zabudol na tie kopy ukradnutých žiaroviek z lustrov, poškodených svietidiel a dnes mi zmizli dva krištáľové ovesy z lustra za 400,- . Poďme všetci na internet ! Ľudia, čo predávajú topánky, si kľudne objednajú lustre cez internet a nadávajú prečo si ďalší kúpi cez internet topánky. Chápeš?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?