Veľký luster

Aký luster pripadne lustre by ste dali do miestnosti s rozmermi šxdxv 6x9x5,5 m. A kde ich možno kúpiť?? Bočné nastenne bodové svetla sa nám nepáčia. Vďaka za odpovede.
Odpovedať
Profilova fotka
Hladate nieco jednoduche alebo pestrejsie? V 5,5m vyske by nohlo vyzerat dobre aj nieco taketo..... Moznosti je vela. Kombinovat sa daju farby aj intenzita svetla, tvary aj rozmery. K dispozicii su pravidelne alebo nepravidelne tvary, prisadene alebo zapustene. Zalezi na Vas co by sa Vam na dome pacilo.
Odpovedať
Profilova fotka
@ssamuela, dobra otazka! to zaujima aj mna! riesim tu istu dilemu. mame velku obyvacku - cca 6x5 metrov a k tomu je to v starsej budove, cize nas strop je vysoky 3,3 metra. Je to obrovsky priestor a chce to nejaky mega luster. Ale som zufala a neviem najst ten pravy. :-S
Odpovedať
Profilova fotka
@ssamuela @sugarfree999 Dobrý deň, veľa našich zákazníkov riešilo luster do veľkej obývačky a nakoniec sa rozhodli pre luster ATOMITA/ ATOMA, ktorý je dosť veľký a zároveň aj krásne svieti. My ho máme tiež v obývačke (ten menší s priemerom 65 cm) a dá sa pekne kombinovať napríklad aj so stojacou lampou, pripadne aj so stropným alebo nástenným svietidlom. http://www.modrastrecha.sk/catalog/ve... Tu je ako vyzerá v reáli v obývačke s bočným svietidlom: http://www.modrastrecha.sk/blog/esthe... http://www.modrastrecha.sk/blog/copya...
Odpovedať
Profilova fotka
Do veľkého priestoru radšej dva lustre (nie uplne maličké) ako jeden mega veľký a samozrejme doplnkové osvetlenie. Stolové, stojacie, stenové... to už je na vkuse každého.
Odpovedať
@designshop dobrý den, ďakujem za odpoved. Zatiaľ mame vybraté práve toto svietidlo Atoma s priemerom 90cm, pričom by sme dali 2 tieto svietidla vedľa seba. Chcem sa ale opýtať, výška zavesenia je max 170 cm, mysli sa tým dĺžka tej zavesnej tyce, alebo je to konečná výška lustra, t.j tyc aj s gulou? resp. Je možnosť predĺženia tej zavesnej tyce ? Neviem, ako by to vyzeralo a či by sa nám to páčilo, keby sme mali ten luster zaveseny niekde vysoko hore... Predstavujem si to tak, aby tá gula bola cca v strede výšky izby.. Vďaka za odpoved a názor.
Odpovedať
Profilova fotka
@ssamuela Svietidlo Atoma je urcite pekny objekt ale ja by som zvazil 3 veci. Svietidlo je z AL plechu cize bude tvorit tiene cize treba zvazit svietivost. V tom priemere je tam 12ks ziaroviek G9 co sa povazuje za dost nestastny zdroj v pomere svietivost cena a zivotnost. Ak tu niekto napise ze su aj LED tak o tych by som ani neuvazoval pretoze bud svietia slabo alebo svietia kratko. Celkova spotreba je na dnesnu dobu 480W co je asi dost, a efektivita vzhladom na G9 zdroj v konbinacii s plechovym tienidlom nieje moc idealna.
Odpovedať
Profilova fotka
@ssamuela nechcem sa ti vnucovat ale z velkych svietidiel je toto momentalne bestseller http://www.casca.sk/design-light/inde... alebo gula http://www.casca.sk/design-light/inde...
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
@ramoon zdajú sa mi byt malé...
Odpovedať
Profilova fotka
@ssamuela na obrazku je priemer maly pretoze som nezohnal vatsi ale gula je v priemere max 80cm a pri polke je to 80cm tiez. Ale idem to to tu odfotit a dam realnu fotku.
Odpovedať
Profilova fotka
Zrkadlovku tu teraz nemam tak som fotil mobilom.
Odpovedať
Profilova fotka
Inac velke veci vyraba aj AXO LIGHTECTURE bell do priemeru 180cm alebo Facon De Venise svietidlo BLUM v priemere 80cm alebo 120cm v bielom prevedenie alebo zlatobielom prevedeni ale to uz je ale o cene.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@ssamuela svieti silno a ak budu dve tak to bude pekne svietit. Od koho beriete tie atomy?
Odpovedať
@ramoon @ramoon veď práve,že je to už potom o cene, nasla som jeden krásny veľký design luster z Talianska..ale 4000 EUR za luster..až na niečo take nemáme..ale ten posledný biely na tej fotke je krásny..čo je to?? A inak viem, že vy máte pobočku aj v Poprade, že??
Odpovedať
@designshop od toho, kto nám ich dá za najlepšie ceny...(samozrejme)...budeme chcieť asi aj tu stojacu lampu Atoma
Odpovedať
Profilova fotka
@ssamuela To biele je Facon De Venise BLOOM v priemere 80cm 3140€ s DPH v bielom prevedeni. Predal sa na slovensku v BA 1ks v zlatom prevedeni a s priemerom 120cm Ale svietidlo KELLY ktore som posielal ako prve nieje az tak drahe. Obchod mame len v BA
Odpovedať
Profilova fotka
@ssamuela s cenou by sa dalo hybat :-)
Odpovedať
@designshop zatial som zohnala..luster s priemerom 90 cm za 510 eur, stojaca lampa 250 eur, stropne svietidlo priemer 65 cm za 210 eur..viete dat lepsiu ponuku??? Vsetko za 1400-1440 eur (luster 2 x)
Odpovedať
Profilova fotka
Luster ATOMA 90 cm aluminium 500 €, stojacia lampa 240, a stropne 200
Odpovedať
Profilova fotka
@ssamuela Ahoj, svietidlo Atoma je podľa mňa krásne a svieti dostatočne silno (ako napísal @designshop). Neviem odkiaľ zobral @ramoon, že svieti málo alebo že LED-ky svietia málo alebo krátko =-) . My síce Atomu nemáme doma, ale videla som ju už viackrát v interiéroch alebo dokonca v obchodoch a podľa mňa svietidlo dostatočne ;-) . Berúc do úvahy, že by ste mali dve, tak neviem v čom by mal byť problém. Je pravda, že som raz bola v BA v jednom obchode so svietidlami a mali napodobeninu Atomy, ktorá bola nepomerne lacnejšia ale podľa mňa aj kvalita tomu zodpovedala. Atoma od Lucide (ktorú ponúka @designshop) podľa mňa vydrží oveľa viac. A my máme doma všetky žiarovky komplet vymenené za LED-ky a neodchádza nám žiadna =-).
Odpovedať
Profilova fotka
@fififezka Ziarovka halopin OSRAM 33W co je nahrada 40W ktoru pouziva toto svietidlo ma svietivost 460lm co je iba 13lm/1W co je dost malo. Pre porovnanie halogen E27 OSRAM 205W ma 4200lm co je uz 20lm/W Svietidlo v priemere 90cm ich ma 12ks ziaroviek co je spotreba 396W x2 svietidla= 792W stojaca 5ks ziaroviek 165W a stropne 6ks ziaroviek 198W spolu teda 1155W co je na dnesnu dobu setrenia energiou dost vela. Svietidlo je konstrukcne z nepriesvitneho materialu a ziarovky su umiestnene blizko stredu cize skrutene plechy sposobuju tiene a cca 40% svetla sa strati. Cize efektivita takehoto svietidla je velmi nizka. @ssamuela pravdepodobne toto svietidlo planuje zavesit vo vyske 3-4m nad podlahou co je o dost vysie ako sa pouzivaju bezne svietidla cize svietivost sa strati v priestore. @fififezka ak mi ukazes LED G9 ziarovku v rovnakej velkosti ako bezna G9 ziarovka a ktora bude mat aspon svietivost 460lm a bude svietit difuzne so zivotnostou aspon 25000h tak ich rad budem od teba kupovat.
Odpovedať
@designshop vdaka velmi pekne za cenu, myslim, ze sa este ozvem..aka je dlha u Vas cakacia doba ? Predpokladam, ze ak sa rozhodneme nakupovat u Vas, budeme to riesit postou, pretoze sme zo Starej Lubovne, ake je u Vas postovne?
Odpovedať
Profilova fotka
@ssamuela Dodacia lehota do 2 tyzdnov, posiela sa to kurierom a nad 165 € je kurier zdarma
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?