Svetlo do detskej izby

Potrebujem posradit ake osvetlenie do detskej izby kt. je dlha 5,5 metra a mame pred nou ešte zasklenny balkon takže tam je malo svetla hlaven v zime ked sa skoro stmieva potrebujem niečo čo viac osvetli izbu poradi niekto?
Odpovedať
@iwonna Svetle farby v jednotnom tone a k tomu ziarovka s vyssim poctom lumenov a svietidlo s bielym priehladnym tienidlom (napr. aj papierova gula). V izbe, v ktorej bolo svietidlo s viacerymi ramenami a svietilo ako bodove svetla bolo paradoxne pocitovo temnejsie...
Odpovedať
@stanica no mame take led žiarovky 4 ks n a rameneale sa mi to zda slabe
Odpovedať
@iwonna vyhod to svietidlo, kolko lumenov mas tie ziarovky?
Odpovedať
no najlepsie je kombinacia niekolkych svetiel podla funkcie, pri stole, nocne pri posteli, hlavne trochu silnejsie.
Odpovedať
@stanica neviem nenašla om tam nič take 60 led ?
Odpovedať
@iwonna mame v detskej izbe 400 lumenov a je teda riadne presvetlena, kup ziarovku, ktora pocet lumenov udava
Odpovedať
Profilova fotka
ja osobne mam rad vela svetla ,vo wc mam 600 lumenov a to je najmenej co mam. na taku velku izbu by som dal kludne ako hlavne svietidlo nieco okolo 2000 lumenov. phillips uvadza svietivost napr. Philips Tornado True Colour 23W 927 E27 1219lm LED urcite nie .. jedine do chodby a pod.
Odpovedať
@tomasforgacs ake su s najväčšou svietivostou stačilo by len vymenit žiarovky ked je na 4 ks alebo musim cele svietidlo
Odpovedať
Profilova fotka
@iwonna najvacsia svietivost je asi vela :) da sa kupit ziarovka ktora ma 3000 a viac lumenov ale to je zbytocne. pokial tam mas fakt 4ks tak by stacilo nieco ako 4*Philips Economy Twister 12W WW E27 ,cena je cca. 5eur za kus. svietivost 4*656 lm ~ 2600lm. odber 12*4=48W zivotnost je 10000hodin ~ 400dni staleho svietenia. Svietidlo nieje potrebne menit ,ziarovka je priamo na 220V do patice E27 (standartna velka obymka). Odporucam ale kupit najprv jeden kus na skusku kedze sa jedna o teple svetlo a to nemusi kazdemu vyhovovat ,taktiez vyskusas ci to tam vojde.
Odpovedať
@tomasforgacs tam nie je klasicky zavit ale taky čo sa napichuje na dva take štupliky je aj pr taky typ žiarovka usporna
Odpovedať
Profilova fotka
@iwonna http://www.kupzarovky.cz/jake-jsou-ty... ktory to je ? dufam ze tak linka neporusuje neake pravidla..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?