Stropné Led nepriame osvetlenie

Profilova fotka
chcem sa opytat, kdo ma skusenost s tymto LED osvetlenim interieru..A ci je mozne pouzit k tomu aj tvrdene polystyren stropne listy, tie sadrove, ci polydur plastove su abnormal drahe..k tomu ked pripocitam samotne LED pasky tak dostavam vertigo.. 8-) Musi sa do tej stropnej listy LED paska davat aj do specialneho profilu, ci staci len tak na polystyren polozit...? Nerada by som, aby sa to po case prepalilo, alebo chytil poziar..diky za rady..
Odpovedať
Profilova fotka
LED nezohrieva nie? nema sa z coho chytit poziar podla mna, ked tak zeby trafo zaiskrilo jedine :D
Odpovedať
Profilova fotka
@andyfoto Led pasik zohrieva minimalne. Niektore ledky vsak vedia byt pekne horuce, ale to asi nebude tento pripad. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@viperko no ja som v tejto veci naprosty laik, ale myslim, ze nejake teplo musi vznikat..zaujimaju ma ale prave tie stropne tvrdene polystyren listy, ci sa k tomu daju pouzit.. http://www.dekoracniprvky.cz/c352-str... toto su napr. tie sadrove, alebo tvrdeny plast co sa stukuju, ale podobne su prave i tvrdene polystyren..tak ma to napadlo ako alternativa..
Odpovedať
Dobry den. 1.)Aj LED pasy hreju, zalezi na tom ktore ako. Cim vyssia spotreba Tym viac hreju. Takze v prvom rade si treba zistit spotrebu pasu ktory chcete pouzit. ALU listy nesluzia len ako zabrana proti vzniku poziaru ale aj ako "odvadzace" vzniknuteho tepla. Ak sa pasy prehrievaju dlho nevydrzia. 2.)Niektore ALU profili su zapustne takze je vidiet len okraj listy co je na oboch stranach cca 1mm. Nedavno sme realizovali RD so SDK stropom kde sme tieto listy davali. Skusim Vam preposlat foto. 1m tejto listy stoji u nas 3,3€ 3.)Pasy sa daju za urcitych podmienok dat aj do polystyrenovej listy. Samozrejme zalezi aj na samotnej poly. liste. Je to pracnejsie no da sa to riesit. V konecnom dosledku to ale mozno stoji rovnako ako pri pouziti ALU profilu.
Odpovedať
Profilova fotka
@asmat , dik za info..Budem rada za foto..Mozte napisat i internu postu na moj profil..
Odpovedať
Profilova fotka
@asmat ad cena..Tvrdeny polystyren som zohnala za 45Kc/m..a tie sadrove stoja okolo 850/m..Takze cena je niekde uplne inde..vybrala som profil taky oblukovy profil 7 na 7 cm..takze tam hore vojde pokojne i nejaky ALU profil , do ktoreho dam tie LED pasy..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?