Popmoc pri vybere svietidla do kobminovanej izby (obyvacko kuchyno pracovna)

Ahoj, chcel by som sa poradit s vyberom hlavneho osvetlenia do izby 8x4,5m. Steny budu viac menej biele. Je tam aj kuchyna aj obyvacka aj pracovny stol. Svetlo bude stacit take aby izbu rozosvietilo. Kuchyna aj pracovny stol maju aj vlastne lampy. Rozmyslam nad niecim takymto https://www.svietidla-r1.sk/e-shop/pr... alebo https://www.svet-svietidiel.sk/ideal-... alebo https://www.feim.sk/eglo-94918-paster.... Bocne tienidlo by malo byt priehladne nech lepsie rozosvieti izbu. A este podotazka co by ste odporucili viac led ziarovky alebo led pasiky v lampe? Dakujem.
Odpovedať
Ak mám povedať pravdu tak sa mi ani jedno moc nepáči. To prvé mi príde také do veľkej školskej jedálne, my sme také mávali ale to bolo normálne na stenu, nie na strop ale vyzeralo úplne rovnako. Tretie sa mi tiež moc nepáči, je to také neurčité. Keby som mal vybrať tak si tú druhú, teda strednú, pokiaľ budete mať steny biele tak to bude asi najlepšie vyzerať ale to je môj osobný názor, možno sa tu nájde niekto komu sa budú páčiť
Odpovedať
Profilova fotka
@kuly30 chlapi neblaznite sa, nepytal sa ci sa pacia... @yoboi - principalne ten wheel nie je zly, viac izieb sme nim opatrili, z novych skusenosti viac radim Massmi Satin rodinu v kremovej, ta ma 4x E27 a 70cm priemer, ten priestor to potrebuje a 4x cca 800-1000lm uz aj bude robit co ma. samozrejme hotove LED ziarovky, netusim co si myslel tymi LED pasikmi, to by tazko fungovalo. Ak hotove LED svietidlo s SMD modulmi, vyborne funguje PLN Reny, biely kruh, ale najmenej 60cm priemer, inak sa strati a nebude ani dostatocny tok. Ale uplne najlepsie by bolo (ak je SDK) hrat sa s viacerymi rozhadzanymi plosnymi LED podhladmi roznych rozmerov, tam sa daju robit pekne vysledky. A nakoniec, takyto rozmer sa malokedy da osetrit jednou stropnicou...
Odpovedať
@tricom ahoj, dakujem za rady. SDK nebude na strope. Mne ani tak nejde o dokonale osvetlenie celej miestnosti - svetlo bude cca v tych castiach ako je na podoryse napisane "obyvacia izba". Ide mi vlastne iba o ake take / prijemne osvetlenie tej obyvacej casti a aby nejake to svetlo dopadlo aj smerom na kuchynu. Ten massimi satin vyzera dobre ale nikde som ho na sk obchodon nenasiel. Tymi led pasikmi som myslel smd modul :)
Odpovedať
Profilova fotka
@yoboi vdaka za reakciu, Massmi katalogy su v obehu, vzorky málokde, u nas ako dovozcu na strope takmer vsetky co ficia...takze navsteva u nas v studiu alebo tazko inak poradit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?