Osvetlenie nad kuchynsky ostrov

Je tu niekto ochotny, co by mi poradil ake konkretne osvetlenie dat nad kuchynský ostrov? Ja sa v tom nevyznám a bojím sa, aby som to nepokazila. Na fotke je kuchyna este nedorobena, chybaju uchyytky, sokle, digestor... ale bude cela biela matna a spotrebice cierne leskle. Prichystane je to na 3 svetla, tak by som to chcela aj zachovat, chcela by som 3 visiace svietidla, ale vobec neviem aky tvar a aku farbu...vopred dakujem, ak sa najde niekto, kto mi pomoze.
Odpovedať
Napriklad nieco taketo (vid. foto)?
Odpovedať
dakujem za reakciu...take nieco som aj mala na mysli, ale v akej farbe? chromu mam v kuchyni uplne minimum...dala by si skor biele alebo cierne? alebo predsa ten chrom?
Odpovedať
@bebe555 urcite ich daj nizse, aby ti dosvietili na robotu...
Odpovedať
@franz666 zastena je borovica frontera, taka ista ako aj pracovna doska.
Odpovedať
Páči sa vám nečo z tohoto?
Odpovedať
Profilova fotka
@bebe555 ja by som to dala asi do nejakej bronzovej, aby to trošku rozbilo tú jednoduchosť kuchyňe :) Bude to vyzerať moderne a nadčasovo.
Odpovedať
@lucia1849 tak presne chcem aby to vyzeralo.. Ale vieš mi poradiť ak konkrétne aké? Lebo mne sa tie štýly nejako miešajú 😭
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som kľudne dala čierne Hektar z Ikea. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som isiel do niecoho farebneho, mozno nejake modre, tyrkysove a hladke bez vzoru :)
Odpovedať
Profilova fotka
osobne by som do farieb nesiel, nechal by som to v takej tej neutralnej rovine, bud siva, cierna alebo biela, nic nejako komplikovane. Vela krat je menej viac ;-)
Odpovedať
@chmelo202 farebne ano, ale len tom pripade ak by ta farba bola zopakovana niekde inde v tej velkej obyvacko-kuchyni. Treba si uvedomit, ze toto je otvoreny priestor, kde je este kopa zariadovacich predmetov....
Odpovedať
Článok sa načítava...
@zita19 myslim, ze by to mohlo posobit potom dost chaoticky. Radsej menej farieb a potom tie farby skor na doplnkoch, ked je to otvoreny priestor. Ze na vankusoch alebo tak. Nie na takychto veciach, co proste sa nemenia kazdu chvilu ;-)
Odpovedať
@davids11 a co ja som ine napisala? Ak by som dala tyrkysovy luster, tak by som dala este mknkmalne par pracholapacov v tyrkysovej a ostatne fafby by som vyberala obzvlast opatrne. Ale ta tyrkysova by musela pasovaf ku zvysku interieru, ktory by bol obzvlast neutralny, alebo ako je to u mna, prevazne modry, tam sa tyrkysovej bat nemusim vobec... ani na stene, pokial je v tom spravnom odtieni a primeranej sytosti
Odpovedať
Profilova fotka
Náš typ pre Vás sú jednoduché a čisté línie. Vyberajte medzi bielou alebo čiernou, Vaša kuchyňa nezanikne a svietidlá Vám ju doplnia. Budete mať jeden celok. Držíme palce pri výbere! Naše typy sú: Slope alebo Strap
Odpovedať
Profilova fotka
@thelamp tato druha fotka musim povedat, ze su krasne, len zrejme aj cena bude krasna, ako prosim vychadzaju? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zur Strap od dánskeho výrobcu Nordlux je v ponuke vo viacerých veľkostiach, od najmenšieho Strap 16 až po Strap 68. Ceny sú od 123,25 eur. Momentálne prebieha akcia "Škandinávsky mesiac" so zľavami na komplet svietidlá od Nordlux. Pozrite si celú našu ponuku na našom webe.
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem @thelamp. Idem to pozriet, pripadne objednam, lebo velmi mi padli do oka a musim povedal, ze som cakala vyssiu cenu, no musim to aj doma prekonzultovat :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@zur Nordlux je sice Danska spolocnost ale povod je cina preto ta lepsia cena )
Odpovedať
Prosim, ake budete mat nad linkou el. zasuvky? Vyzeraju, ze su nizko nad doskou, nejake specialne pootocene? Dakujem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?