Orosim vie niekto urobit orientacny navrh na vonkajsie LED osvetlenie pre bytovy dom?

Profilova fotka
Dobry den, ideme zateplovat bytovy dom a kedze v blizkosti byvaju neprisposobive osoby uvazujeme z bezpecnostnych dovodov nad LED nocnym osvetlenim bytovky, jednalo by sa o osvetlenie pomocou LED pasov s IP 65 alebo 68 ktore budu umiestnene pod parapetami okien na prizemi. Bohuziel nemame predstavu kolko by to stalo a tym padom nechcu uzivatelia investovat do navrhu ak by do toho nesli, tak skusam oslovit tu nejaku dobru dusu ktora by nam vedela nejako pomoct. Prosim dajte mi vediet ak by ste vedeli o niekom kto by sa mohol k tomu podujat. S pozdravom Edmund.
Odpovedať
odhadom 30-50€ za 5m podľa toho kde sa to kupuje + montáž. Zvládne to aj podpriemerný elektrikár, alebo technik. Psychologicky vhodnejšie svetlo pre tento účel je halogén (alebo led reflektor) so senzorom. človek má potom pocit, že ho sledujú.
Odpovedať
viem o niekom
Odpovedať
Zabudni na led osvetlenie ako si to tu opisal. Ak chcete dajte tam led na pohybove cidla.
Odpovedať
Presne halogen s pohybovym cidlom /su aj solarne/, kameru atrapu, sirenu atrapu.
Odpovedať
Profilova fotka
No to im chcete prisvietit aby sa im lepsie kradlo? Jednoznacne kamery ich odradia ale treba ich dat do dostatocnej vysky aby tam nedociahli aj s rebrika lebo ich ukradnu. Lacne riesenie ja atrapa ale ked na to pridu tak budu na nic.
Odpovedať
Ohľadom LED mám dobrú skúsenosť v Benalexe www.ledpas.sk Pošlite dopyt čo vlastne potrebujete, poradia a nacenia ;-)
Odpovedať
www.ledprodukt.sk
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?