Niekto kto navrhuje osvetlenie?

Profilova fotka
Dobry den, prosim viete mi dat kontakt, pripadne su tu ludia ktori by nam vedeli pomoct navrhnut osvetlenie do domu? Mam zhruba predstavu ake svietidla, rada sa samozrejme necham aj inspirovat, potrebujem ale vediet ci to nebude prilis alebo malo na prislusne m2, aku svietivost, aky rozostup a pod....jednoducho pomoc s riesenim konkretneho projektu. Najlepsie ak mate skusenost, pozitivne referencie su naj reklama ;-) Dakujem.
Odpovedať
A čo robí tvoj projektant? Nám to navrhol architekt (a projektant v jednom) a len sme si to spripomienkovali, dorobili nejaké zmeny. Ale nečakaj zázraky a never na odborníkov. Nikto sa tomu nebude venovať tak podrobne, aby ti vypočítal svietivosť, navrhol výkonnosť osvetľovacích telies a pod. Aj projektant to navrhne len podľa vlastného zváženia (best practice). Ak sa nad domom poriadne zamyslíš, ty si to navrhneš najlepšie. Vieš, kde budeš chceť mať osvetlenie, kde vypínač.
Odpovedať
My sme mali specialistu: Ing. Zlatko Balas, 0911 455 071, z.balas@beloon.sk ich website: www.beloon.sk Navrhol nam, porozpraval co sa da, ako, kde, kolko to stoji, vsetko sam zorganizoval. Profesionalita, ustretovost, velmi prijemny clovek. Absolutna spokojnost.
Odpovedať
Tak ako hovorí chrobak7 .. Najlepšie je navrhnúť si rozmiestnenie a počet svietidiel podľa svojich predstáv...Dnes už nie je problém v spotrebe tak ako to bolo v minulosti že sa pozeralo na to či žiarovka "žerie" 25W alebo 100W.. Dnes kúpiš úsporné žiarovky na každom kroku a za dobré ceny...ja mám doma LED bodovky ktoré majú spotrebu 3,5W ale svietia ako 60W..samozrejme treba pozerať na spotrebu ale aj na svietivosť...Je zase rozdiel v "teplom" svetle a v "chladnom" modrastom svetle...Je to o pocite.. niekto ti napr. povie že na 14m2 je ideálne dať taký a taký počet bodovie a pojdeš za druhým človekom a ten ti povie niečo iné...A platiť niekomu za jeho "best practice" si myslím je hlúposť, radšej si kúp o tých pár svietidiel navyše :D
Odpovedať
nam robil navrh architekt spolu s elektrotechnikom, hlavne kam aku svietivost,ake ziarovky, ake svetlo-teple,studene..... neviem preco by som odbornikovi neverila,ak mam k nemu doveru, to by som mu nedala dom nakreslit vobec.
Odpovedať
napisal som Vam spravu
Odpovedať
Profilova fotka
Ak mate bytoveho architekta tak sa mozete obratit na neho. Casto vedia spracovat aj vizualizacie ale samozrejme to nieje zadarmo. Ak ho nemate tak navrh vam zadarmo ale bez vizualizacie spracuje kazdy predajca svietidiel aj s ponukou pokial u neho nakupite svietidla. Idealne je ale osobne stretnutie spolu s podorysom domu. Staci si vyplint profil aby sme vedeli odkial ste a pripadne vam niekoho doporucli vo vasom okoli.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?